Täsmä

Tarttis varmaan lukea.

Se on ihmeellinen, internetin mahti.  Klikkailin tässä jokin aika sitten Youtubessa videoita nostalgiapuuskassa, Soundgardenia, Alice in Chainsia, Faith No Morea ja muita grungevuosien ikivihreitä suosikkeja. (Ehkä yksi East 17:kin meni siinä, köh).  Sitten klikkasin itseni facebookkiin, ja kas, siellä se komeili sivupalkissa: kaikkien täsmämarkkinointien täsmällisin ilmentymä: keski-ikäistyvälle entiselle grungediggarille dr martensit, aivan selvästi viilattu juuri tätä kohderyhmää varten. Nää on vähän kuin martensit ja eccot olis menny naimisiin ja saaneet lapsen: leveästi tilaa varpaille, joku air-juttu pohjassa eikä liian raskaat astua. Tätimartensit.

Niin että minkäs mahdoin.  Nostalgiapuuskassa menin ja klikkasin ja tilasin ja maksoin ja oli muuten kallein vaateinvestointi ikinä, 139 euroa.  Että sitä myöten piti pistää tuo bloppiskin pystyyn kun meinasi vähän omatunto soimata rahankäytöstä.   Mutku onhan se nyt aika pieni juttu kuitenkin isossa mittakaavassa, että ostaa kengät.   Ettei käy kuin Lucy Jordanille, joka tajus ettei olekaan ajellut Pariisissa urheiluautolla ja epätoivoon vajosi.  Meikäläinen on kolkytseittemän tuossa suunnilleen viikon päästä, mutta nyt mulla on ne Martensit, jotka seittemäntoistavuotiaana olisin halunnut.   Että ei hätää, kaikki kunnossa ja maihareilla kulkee. Pariisiin kerkeää sitten myöhemminkin.
PS:  Kiitos kaikille Bloppis-asiakkaille, sehän meni hienommin kuin osasin odottaa!

Kommentit

 1. Aivan ihanaa, meen melkosen samoilla nostalgioilla, miksei mulle o tommosta täsmämainosta tullunna? Pearl Jamit raikaa päivittäin, ruutupaitoja en kyllä käytä :D Mutta olipa ihan oikein sulle, että vihdoin ne maiharit sait! Tiiäkkö, mää täytän ensi lauantaina 37, ja tilasin lasten päiväkodin kimppatilauksen kautta itelleni lahjaksi Ruskovillan silkkivillakalsarit :D Aattelin pitää niitä ihan aina! Ja maihareidenkin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Onnea meille, maiharinaiset parhaassa iässä! <3
  Ja siis villakalsarit vois olla heti kakkosena maiharien jälkeen hankintalistalla, kuulostaa jotenkin tosi houkuttelevalta lueskella sohvalla kirjoja villahousut jalassa!

  Nykyään palelee talvisin, silloin sitä leuhattiin takki auki, ai kauhia!

  VastaaPoista
 3. Suurinpiirtein samanikäinen ja haluaisin kans Martensit, mut ei ou rahaa ostaa ainakaan uutena. Joku juttu tässä iässä on, ystäväni 38vee osti prätkärotsin, jollaisesta haaveillut yläasteelta asti. Nyt tai ei koskaan?!

  VastaaPoista
 4. Söpöt kengät. Sisko oli Dr Martens tyttö ja mie olin FNM-fani. Oi nuoruus!

  VastaaPoista
 5. SuperSanna, olisko joku kevytversio niistä moottoripyöräostoista? Tai maailmanympärysmatkoista...

  Hyvä prätkärotsihan palvelee ystävääsi sitten eläkkeelläkin!

  Nalle, Oi nuoruus tosiaan! Pattonin ääni tehoaa kyllä yhä, vaikka yleensä valitsenkin kevyempää kamaa soittimeen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit