Kurkkupurkkeja

Joululinnut on nakottaneet siinä koko vuoden.  Hyvin viihtyvät.

Sanokaa mitä sanotte kaupan tätien palkoista, mutta meillä on ihan kivat työsuhde-edut.  Kuten esimerkiksi kurkkupurkit.  Meillä on näitä ollut sijoitettuna nätisti ulko-oven viereen tuhkakuppina, mutta nyt mä vähän tuunasin. ( Parolan asemalla on tehty astetta perusteellisempi versio)

Seuraa vinkki:  kun spraymaalaa pihalla oikein tuulisena päivänä ei saa millään aikaiseksi  valumajälkiä.  Kun se tuuli vie aika paljon maalia mennessään.  Niin on näissäkin nätit ja tasaiset pinnat purkeissa kuin olis joku ihan muu kuin minä ollut maalaamassa.

Vuolukiviset tagit ostin kesällä poistomyynnistä, ja niihin tein tekstit dymolla, koska dymottaminen on kivaa.  Tykkäsin, että purkeista tuli kivan rouheet, mutta tuossa keittiön hyllyssä ne näyttää kyllä jotenkin aika... sieviltä.   En oikein tiedä mitä ajatella.  Nomuttasiis tuikut ja kynttilät on nyt siinä kivasti hollilla pimeneviä iltoja varten, että kyllä kannatti ja kivaa oli. 

Kommentit

 1. tulihan kivat! Itsellä kans muutama kurkkupurkki jemmassa. Niistä vois tehdä vaikka näitä :)

  VastaaPoista
 2. Onhan ne kivat, ja ihan kuin mitoitettu tuohon hyllyyn :)

  Strömsössä joskus taannoin tekivät näistä upeita lyhtyjä piharoihuille. Teki naulalla reikärivistöjä ja kuvioita - tuli tosi upeen näköisiä, mutta mulla ei riittänyt kärsivällisyys kun kerran kokeilin...

  VastaaPoista
 3. hauskoja!

  Kurkkupurkit on kyllä hyviä! Minunkin äitini on kaupan täti ja sitä kautta olen saanut niitä kanssa käyttööni, tein tällaisen
  http://ellinkoti.blogspot.fi/2012/03/kirjahylly.html

  Suunnitteilla myös pipo ja tumppu lokerikko samaisista purkeista :D

  VastaaPoista
 4. mustakissa, kiitos!

  Elli, no vitsit, aika hauska hylly! Kurkkupurkit on tosiaan niin lujatekoisia että kestää tuollaisessakin käytössä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit