Navettachic

 inspiskuvat:  navetalta, alin kuva täältä

Mietin tässä makkariremonttia.  Katsokaas kun siellä on pahoja ongelmia, jotka mielellään korjaisin.  

Ensinnäkin: seinät. Ne on tipunkeltaiset.  Se oli mielestäni hirveän kiva väri silloin, mutta nytpä ei enää oikein viittis kattella.  Toinen seinäongelma on seuraavanlainen: se on pörröinen ja nyppyyntyy.  Ei kertonut  myyjä, että tapetti luulee olevansa halpa villapaita. Tyynyjen hiertämät nypyt on peitetty isolla sängynpäädyllä, mutta silti.  Ne on siellä, kaikki ne tipunkeltaiset pörröiset nypyt, eikä seinässä sellaisia saa olla.

Toiseksi: vanha kiinteä komero.  Se on sängyn vieressä, siellä ei ole kunnon hyllyjä, mikä tekee siitä epäsiistin oloisen (ja se on pelottava).   Suurin ongelma on tuo viimeinen.  Mies nukkuu kaapin puoleisella reunalla, koska minä en halua.  Tosi juttu.

Kolmanneksi: vaatekaapit.  Mulle on omat, miehelle on omat. Ne on valkoista lastulevyä, eli aika rumat. Niiden päällä on matkalaukkuja ja laatikoita, joissa on pääasiassa tarpeetonta roinaa.  Laatikkokeot kerää ihan kamalasti pölyä, eikä niitä ole kiva kattellakaan.   Haluaisin koko seinän mitalta kiinteää kaapistoa, lattiasta kattoon, ehkä jopa liukuovilla.  Paljon hyllyjä, koreja ja luksuslisänä laatikoita.  Ah!   (Silloin kun muutettiin, inhosin kiinteitä kaapistoja, koreja ja liukuovia kiihkeästi).  

Että suunnitelma olis: 
*repiä tapetit alas, laittaa yhdelle seinälle tuo lautaseinä navetan ylisiltä.  (Kuka sitä muka siellä kaipaa?)
*maalata loput seinät.  Tai tapetoida.  
*Asentaa unelmien kaappirivistö
*purkaa pelottava vanha komero. (Sitten sängyn vierille mahtuisi oikeat yöpöydätkin).

Haussa olis sellainen navettachic -lookki.  Hämyistä, tummaa, tunnelmallista ja rosoista.  Enemmän maskuliinista ja vähemmän siipikarjaa. Väkisinkin tulee hyvä kun on näin selvät sävelet:
Kommentit

  1. Näin on. Se on niin hyvä, että asian voi jättää rauhassa odottamaan sitä päivää kun on vara ostaa tai rakentaa ne unelmakaapistot :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit