Talvi tulee, osa 2

Jänis muutti sisätiloihin, hän vähän mököttää.  Paitsi kun pääsee tekemään tupatarkastusta häkin ulkopuolelle.   Silloin mennään loiks loiks loikkati loiks. Tämä viisvuotias hyppää vielä varsin ketterästi kuljetuskopan päälle ja pois.  Kesä isossa pihatarhassa tekee vetreäksi.  Talvikaudella ei pääse yhtä paljon vapaasti liikkumaan, mutta saa nuuskia legoja ja kuunnella Robinia kämppäkaverin kanssa.  

Ja kämppäkaveri tykkää, kun sai kämppäkaverin nyt kun iltaisin on jo ihan pimeetä.

Kommentit

 1. Voi mikä pupuli :). Eka kuva hykerryttää - noita kuvia meilläkin tulee paljon ... "Tässä oli pupu vielä hetki sitten mutta nyt sitä ei enää näy" :).

  VastaaPoista
 2. Haluaa selvästi itselleen rakennettavan tuollaisen hulppean kodan tai tiipiin mikälie, havaitsen painokasta haluamista. Upeet on kyllä legorakennelmat, oon vähän kateellinen, kun ei oo legoja joita rakentaa, se sentään on mukavaa.

  VastaaPoista
 3. Helinä, juu, tuo eka kuvan pehva on vaan hirveen hellyttävä. Vähän haasteellinen kuvauskohde, varsinkin hämärissä sisätiloissa :D

  Tuikkis, joo hän on aivan tyrmistynyt ettei kesäkodissa ollut legoja tarjolla! Saavat lapset vähän vahtia ettei pupsi pistä poskeensa noita...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit