Tähdet, tähdet - StarsKun pimeä vuodenaika ahdistaa niin valo auttaa! Sellaiset kirkasvalojutut ei kyllä kiinnosta, mutta tämä miehen ebaysta tilaama aika ruma tähtitaivashärpäke on semmoinen elämys että oksat pois.  Napista naps ja seinät sekä katto on täynnä tuikkivia tähtiä, no kyllä kiitos!   Toimii parhaiten - tadaa - vessassa!  Se on tarpeeksi pimeä ja niin pieni että pattereilla toimiva vehje jaksaa tehdä tähdet ihan joka puolelle potilaan ympärille.  Harmi ettei sinne mahdu nojatuol... hetkinen muuten, yläkerran vessaan mahtuu!  Perustaisko sinne terapiahuoneen? Ehkäpä perustaiskin.

*****

When darkness brings one down, light makes it all better!  This ugly thing my husband ordered online is more than a little lamp, it's an experience.  Just one push of a button, and you've got a ceiling and walls full of tiny twinkling stars.  Yes please! To get the best results take the lamp to the - wait for it - toilet! It's dark enough, and so small that the little lamp shoots stars all around the patient.  Too bad it's too small for an armchair... wait now, upstairs toilet is bigger... Should I set up a therapy room?  I think I should.

Kommentit

 1. HAHAHAA, loistavaa! Ihan törkeen hieno, melkein ku laavalamppu.

  Mun poika ois niin kade tosta.

  VastaaPoista
 2. Kaiiikkihan tosta on kade - tähtitaivoo terapiahuoneessa!
  Jo vain :)

  VastaaPoista
 3. LauraQ, siitä vaan kuule hankkimaan oma! Pojalle yks ja vessaan toinen :)

  Niina O, no kyl mä ainakin olisin kateellinen jos ei mulla olis tätä kahden euron tähtilamppua :)

  VastaaPoista
 4. Siis ehdottomasti terapiahuone tähtitaivaalla! Itsellä tulee usein vertanenästä ja vessassa tulee nuokuttua tovi jos toinenkin... olis sekin kokemus PALJON mukavampi nojatuolissa tähtitaivaan alla...

  VastaaPoista
 5. Terhi T, kyllä mun mielestä valohoidossa pitää olla tunnetta, tää toimii varmasti myös nenäverenvuotojen kanssa :)

  VastaaPoista
 6. ooh, miten hieno! meillä on yks pyörivä peilipallo jossa on erivärisiä lamppuja, ja sekin on aika mahtava, varsinkin lasten mielestä. mutta toi on 100x mielettömämpi.

  VastaaPoista
 7. No on, hain tänään lapset kotiin mummulasta ja ne oikein odotti pimeää, että päästiin kattelemaan sisätähtiä iskän uudella lampulla :D

  VastaaPoista
 8. WOAH. IHQUU!!!
  Tommonen paskahuussiin ja sassiin!
  Todellakin perustat. Se ainoa huone jossa saa olla ihan omassa rauhassa.

  VastaaPoista
 9. Haistan uuden trendin! Koskahan nähdään sisustuslehdissä paras vessaterapiakeidas??

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit