Rakas Joulupukki - Dear Santa


Miten Menee? Ajattelin jo kirjoitella kun sulla on jo varmaan kohta kova kiire. Kauheesti kaikkea kivaa on taas osunut silmiin, ja kauheesti ihan sellaista mitä olis kovin kiva omistaa.   Mutta jos ollaan järkeviä, niin meillä tarvitaan:

- Uudet tyynyt, jotkut aika hyvät. Ostin kyllä koko sakille tyynyt ihan vasta, mutta  nyt ne on jo möykkyistä muhjua.  Kehnoimmat tyynyt ikinä. Ehkä sulla on sisäpiirin tietoa siitä mistä löytyy parempia?
Uudet paistinpannut. Oli tarkoitus vaihtaa   jo viime vuonna, mutta se jäi. 
-  Kivat pyjamahousut ihan vaan mulle, koska joulu on parasta nauttia pyjamahousut jalassa.
-  Lepoa.  Tosi paljon lepoa. Itseasiassa nuo edelliset voin ihan hyvin hoitaa itse, mutta tän kanssa tarttisin vähän apua.

PS: Kuule, löysin niin kivat jutut netistä! Linkki olis melkein pakko jakaa, mutta kun ajattelin hommata niitä lahjaksi niin en voi!   Hykertelen tyytyväisenä.  Kyllähän sä tiedät. 

*****

How's things?  I thought I'd write you now, since you're probably gonna be super busy really soon.  I've seen so many cool things, and I'm not saying I don't want to own them, but what we really need are:

-  New pillows.  I just bought new ones not too long ago, but they're already lumpy and ruined.   The lousiest pillows ever. Maybe you've got an idea where to get better ones?
-  New skillets.  I meant to buy skillets last year, but didn't. So... yeah, they're pretty awful.
-  Nice pajama pants, just for me.  'Cause christmas is best enjoyed in a pair of nice pajama pants.
-  Rest. Lots and lots of rest. Actually, I can take care of the first three, but with this one I need a bit of help.

PS: Found something so cool online!  I'm dying to share the link, but I'm planning on buying them as presents, so I can't.  I'm chuckling.  You know how it is.

Kommentit

 1. Hei! Kiva kuulla taas susta!
  Kiitos kysymästä, menee ihan hyvin. Joskin kiirettä pitää, niinkuin ajattelitkin.

  Meilläkin tarvitaisiin uudet tyynyt! Mielessä pyörii ne dokumentit joissa on kuvattu pölypunkkeja oikein läheltä. Yök. En suosittele ikeaa hankintapaikaksi, jos haluaa möykkyyntymättömiä tyynyjä. Ei varmaan tullut yllätyksenä tämä tieto. Jos löydät hyvän hankintapaikan, niin kerro ihmeessä! Ja meilläkin tarvittaisiin paistinpannuja. Ja lepoa! Pyjamahousuja en käytä, viihdyn semmosessa pitkässä yöpaidassa vaikka koko päivän. Mutta aika samanmoisia tarpeita olisi täälläkin siis!

  Mutta nyt täytyy tosiaan jo mennä, onnea tyynyjen, paistinpannujen ja pyjamahousujen etsintään. Ja levon. Se on kyllä kieltämättä usein vaikeiten löydettävissä.

  ps. No voi että. Mä olisin kyllä mielelläni nähnyt tuon linkin, tai siis ne jutut. Vinkkaa ees, että minkälaisesta jutusta on kyse? Lapsille vai aikuisille? Syömistä, pukemista, sisustamista??

  VastaaPoista
 2. Meillä odottaa uudet tyynyt käyttöönottoa. Meille tuli ennenaikainen joulu ;)

  Taidanpa tehdä oman listaukseni, saatan rajata sen kirjoihin tai sitten en ;)

  Hö. Minä suunnittelen joka joulu viettäväni yhden pyjamapäivän, mutta ei ole vielä toteutunut... Ehkä tänä vuonna?

  VastaaPoista
 3. eilen tein, hei pölypunkeista ei tarvi nähdä painajaisia kun ei niitä Suomessa enää ole. Näin luin jonain talvena lehdestä ja uskon tähän lujasti. On ees vähän helpompi levätä kun ei tarvi miettiä pölypunkkeja möyrimässä korvan juuressa :)

  linkkivinkki pysyy kyllä salassa, ens vuonna sitten :D

  Villasukka kirjahyllyssä, joulupäivä on ihan sitä varten, että ei tarvi pukea eikä lähteä mihinkään, ollaan vaan ja lojutaan. Syödään, pelaillaan ja kattellaan telkkaria. Parasta!

  VastaaPoista
 4. Meillä kokoonnutaan joulupäivänä anoppilaan jouluruualle, joten pyjamasta joutuu luopumaan ;D Yritän (taas) pitää pyjamapäivän jonain toisena joulunajan päivänä!

  VastaaPoista
 5. T S Ä D Ä N G G I T hani kuplanen,

  määt tulihin takaas! ; )
  KYLLÄ jummalaar ikuva oli tät stydeemii, aijai vaan!


  kräm

  VastaaPoista
 6. Villasukka kirjahyllyssä, no se tietysti voi rajoittaa vähän. Suvusta riippuen :) Meillä ehkä anoppilassa pitäis olla oikeat housut, mutta omien vanhempien luona voi huoleti kulkea kalsareissa koska vaan!

  Niina, no DÄNG! Tauko tekee näissä kuvioissa joskus hyvväää, hyvä jos ehti tulla ikäväki :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit