Good Day Sunshine


 ylin kuva etsy

On sellainen fiilis, että siivoais koko talon, kuurais keittiön kaappien ovet kaakaotahroista ja sitten nautiskelis loppupäivän.  Pidetäänpä peukkuja, että fiilis säilyy tiistaihin asti, silloin on seuraava vapaapäivä.   Illalla kokeilen sitä kuuluisaa avokadopastaa, jospa nuo mollukat kypsyisi päivän aikana sopiviksi. 

Tuota noin, joo.  Kivaa sunnuntaita teille, minäpä kipaisen tästä töihin.

Ja hei, jos joku ei ole vielä katsonut Vain elämää, niin tänään tulee uusinta perjantaisesta jaksosta.  I h a n a, ihana ohjelma!    Ihan sopiva sunnuntaihin.

*****

I feel like cleaning the whole house, scrubbing the chocolate milk stains from our kitchen doors and then just kicking back the rest of the day.  Here's hoping some of this feeling is left next tuesday, when I have an actual day off.  Tonight I'm trying the famous avocado pasta,  can't wait.

Um jeah, that's about it.  Have a great sunday, I'm off to work.

And if someone hasn't seen Vain elämää, there's a rerun of last fridays episode on today.  Such a perfectly lovely  program, love it!  Perfect for a sunday, too.Kommentit

 1. Ihana sunnuntaifiilis, kiitoksia :)

  VastaaPoista
 2. Toimeliaat sunnuntait ovat välillä hauskoja. Ja "Vain elämää" saa katsoa vain sunnuntaina. Perjantaina sitä ei kestä... Suosikkini on aina yllätyksellinen Nipa, joka onnistuikin "satasen lainassa" hienosti :)

  VastaaPoista
 3. Ja miltei olin robotti kun en osannut kirjoittaa kahta sanaa :o

  VastaaPoista
 4. Piia Anneli, kiitos :)

  Sari, meillä se toimeliaisuus oli sitten vissiin tarttunut mieheenkin kun se noin leipomaan innostui!

  Luotetaan siihen, että jaksan huomenna tehdä sen siivouksen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit