Glögikauden avaus


Mielettömän kaunis päivä tänään, aurinkoa niin paljon että minäkin jaksoin siivota!  Kauppaan  tuli jo glögiäkin, ja heti ostin!  Pipareita myös, ja lehtiä kaks yhden hinnalla.  Hemmottelin itteeni ihan vaan kun eilen oli niin kovasti vaikeeta.  Arkimasis iski ihanan viikonlopun jälkeen, nääs. 

Leikin kameran kanssa ja kokeilin tällaista kikkaa, ja otin paljon sydämmellisiä kuvia... Seuraavaksi olis ohjelmassa lasten iltatoimet ja sitten limpattavaa neljän pyykkikoneellisen verran.  Glögiä seuraksi!  

Eilen muuten kirjabloggarit järjestivät hauskan flash mobin, jolla haluttiin kiinnittää huomiota plagiointiin. Jotkut koululaiset ja opiskelijat kun kuulemma imuroivat  kirjaesseensä suoraan himolukijoiden blogeista.  Kaikkea sitä! Tässä linkki, jossa kerrotaan ideasta tempauksen takana, tekstin lopussa on linkit niihin blogeihin joissa otettiin klassikkokirjat esille vähän uudelta kantilta.  Vedän kyllä kotiinpäin ja sanon, että siskon analyysi Steinbeckin Hiiristä ja ihmisistä on aika mainio.

No nyt sitä pyykkiä ja glögiä!


Kommentit

  1. Kivoja sydämellisiä kuvia :) Sain samalla postauksestasi kivan (pitäisikin ostaa glögiä ja pipareita) ja vähemmän kivan (pyykit on koneessa odottamassa ripustamista) muistutuksen...

    Siskollasi tosiaan oli mainio hämäysarvio, houkuttelee lukemaan sen "oikean" kirjan, joka on vielä lukematta :) Kiitos linkityksestä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit