Karvasta

avotakka 10/12

Voi että, onneksi on sisustuslehdet.  Voi ainakin uskotella itselleen, että eläintarha ja avara, ihana, siisti ja puhdas koti on ihan mahdollinen yhdistelmä.  Kanatkin siinä niin sievästi...

Eilen siivosin I:n huonetta, jossa kanit viettää talvikauden ja voin kertoa, että oli kyllä aika hitsin kaukana tuosta kuvan tunnelmasta.  "Mitä sää oot teheny?"  Kysy mies kun näki vaimonsa pehmoisella valkealla karvakerroksella kuorrutettuna. No kuule, en vielä muuta kuin kannoin kaks mattoa pihalle. Kiitos kysymästä.   Että tervetuloa vaan meillekin, avotakka,   tän meidän esikoisen  huoneen teema on mohair.  Siksi se on niin pehmee ja pörröinen.  

Mutta onhan nuo kanat söpöjä, ja kuva ihana.  Sellainen haavekuva. 

Kommentit

 1. Voi elämä, minen ole ehtinyt lehteen vielä edes tarttua. Mutta onhan nuo kanat söpöjä :D

  VastaaPoista
 2. Joo, vähän kateellisena lohduttaudun sillä, että ehkä tuossakin kodissa niitä koirankarvapalleroita normaalisti menee pitkin lattioita :)

  VastaaPoista
 3. Satakunnassa sataa (taas vaihteeks) ja kylläpä on kivaa pyyhkiä karvajalkaterrierien tassujen jälkiä lattiasta ja kissojen tassujälkiä löytyy pöydiltäkin. Kuraa, kuraa ja kuraa! Mut on ne ihania, kelissä vika.

  VastaaPoista
 4. Hollannissakin sataa, ja kuratassujen jälkiä ja karvapalloja löytyy tästäkin kodista. Mutta en luopuisi, kliiniset kodit on muita varten! :)

  VastaaPoista
 5. SuperSanna ja Minna, no ei näistä karvakasoista osaisi kyllä luopuakaan, on niistä niin suurta iloakin!

  Tosin tällä hetkellä kanit kiukuttelee, ovat ihmeen säikkyjä ja hakkaa jalkaa heti kun yrittää mennä seurustelemaan. Yleensä yhteiselo on ihan auvoista :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon miettinyt monta kertaa, että miksi, oi miksi me otettiin kaksi VALKOISTA kissaa, kun vaatteet on yleensä meillä aika tummia? Me varmaan pidetään pystyssä kaikki maailman tarraharjafirmat.

  Mää muuten haastoin sua taas tuolla omassa blogsussa. Saa osallistua vaikka silleen päänsisäisesti, sullahan on jo hyvä lista tuossa heti profiilissa :)

  VastaaPoista
 7. No juuri näin, meillä on jo niin monen väristä karvaa talossa että mikään vaate ei ole turvassa.

  Ehkä joku perus mudanväri olis kaikista käytännöllisin, mutta ei ehkä se hehkein sävy garderoobia ajatellen :)

  haaste napattu, kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit