Supertiina


Se tapahtuu viimein: minusta on tulossa supersankari!  Muutos lienee vasta aluillaan, mutta yliaistit ovat alkaneet kehittyä.  Ihmettelin ensin muutamia päiviä miten voin jatkuvasti kuulla pesukoneen linkousääntä kun en edes ole pesemässä pyykkiä, mutta sitten hokasin: kuulen sydänääniä!   Tähän temppuun kykenee vain oikea korvani, jossa nyt vähän väliä suihkii sydänäänien syke.  Niin kehittyneellä tasolla en ole, että kykenisin kertomaan ovatko ne omiani vaiko vauvan, mutta jännä juttu kuitenkin.

Sikäli tietysti sääli, että tämä ensimmäinen kyky on näin sisäänpäinsuuntautunut. Ei tällä varsinaisesti mitään timanttiryöstöä estetä, mutta ehkä olen sitten tämmöinen vähän introvertti supersankari. Meitäkin tarvitaan. Teen niin kuin jo Pokahontaksen mummu neuvoi ja kuuntelen sydäntäni.

Sama  korva on muuten  aiemminkin osoittanut  erityiskykyjä:  miehen kuorsatessa tietyllä tasolla alkaa tärykalvo
t o d e l l a   ärsyttävästi  läpättää korisijan sisäänhengityksen tahdissa.  Koita siinä sitten nukahtaa kun vierestä kuuluu KRRRROOOOOOOOH   ja korvassa tupsuttaa ja tärisee.  Herättää keskivaikeita aggression tunteita semmoinen.  

Aamuisella neuvolakäynnillä kysyin tädiltä mitä tämä tämmöinen kyky voisi merkitä - ajattelin tietysti vetäväni pisteet lapsen ja äidin vuorovaikutuksessa jo näin ennen syntymää - mutta täti kysyikin tyynesti, että jaa, onko korva ehkä tukossa?   Ohitan tämän tylsyyden ja etsin netistä jonkun meihin raskaana oleviin supersankareihin erikoistuneen henkilön. 

Sitten jään odottelemaan seuraavaa kykyä. 

Olispa se salamaa nopeampi näyttösuunnitelmanteko. 

Tai kyky syödä rajattomasti suklaata niin ettei naamaan ilmestyisi yhtään näppyä.

Kommentit

 1. Tästä tuli mieleen nämä muut vähemmän hyödylliset supervoimat: http://9gag.com/gag/4264038/top-20-useless-superpowers

  Mulla on yliherkkä kuulo ja nytkin tuskastuttaa kun sähkölaitteet humisee. Makuuhuoneessa kuuluu joku ärsyttävä kohina, jota en ole vieläkään saanut jäljitettyä. Yllättäen myös Otto näyttäisi perineen tän kuulohomman. Se kyselee usein "Mikä tuo ääni on?", vaikka mitään ei kaikkien mielestä edes kuulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tällainen sisäinen supervoima on ihan hyvä kun kaikki supersankariasiatkin tulee tehtyä mielikuvituksessa vain :)

   Ja ehkä olis syytä tehdä vähän niskajumppaa, jos vaikka suhinat alkaisi helpottamaan...

   Poista
 2. Voi ihana♥ ...lapsen sydänääniä en kuule, mutta miehen kuorsausta kylläkin. Tökin aina kääntämään kylkeä, kun jostain syystä oikealla kyljellä nukkuessaan ei kuorsaa.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miesparkoja kun joutuu tönityksi, sama meillä :) Riittäisi se pelkkä kuorsaus, mutta kun vielä läpättää korvassa samaan tahtiin niin ei kyllä pinna riitä!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit