Uusi kaveri

 Työhuoneen seinälle kerääntyy tyttöjä, huomaan.
Yksi ilmestyi omasta kynästä.

Jotain naksahti - kivalla tavalla - päässä viikonloppuna.  Huomasin miettiväni uusia tyyppejä ja tarinoita, tervetullutta vaihtelua viime viikkojen paperien ja hakemusten pyörittelylle. Junassa ne jo vähän kurkisteli, mutta koska kynät ja vihko ei tullut mukaan niin annoin niiden olla. Olin niin kuin en olis edes huomannut, vähän syrjäsilmällä vaan vilkuilin ja kuulostelin. Sitten alkoi tuntua siltä, että joku on ihan tosissaan tulollaan.  Kynästä putkahti monennäköistä heppua paperille, ja lopulta myös tämmöinen kaveri. 

Hän oli niin halukas ilmestymään ja supisemaan itsestään, että piirtelin lopulta ihan reteesti kesken koulupäivänkin, mikä oli eri kivaa.  (Todistusaineistoa instagrammissa).  Tällä tavalla se Rinkelikin lähti vuosi sitten syntymään: piirrusteltiin Annen kanssa kaikenlaisia tyyppejä ja keksittiin niille taustoja.  Tästä tytöstäkin tiedän jo yhtä ja toista, mutta pidän vielä itselläni.  Hähä.  Odottelen että tullaan enemmän tutuiksi ja sitten katson aikooko hän johonkin seikkailuun ryhtyä. Vähän luulen, että aikoo.

Katsotaan mitä tulee, olis kiva jos jotain.  On tosin se Rinkeli kakkonenkin työn alla tässä.  Hetkeen ei kuitenkaan suuria ehdi luoda kun on tuo koulu ja tämä raskaus, joiden summana on lähes jokapäiväinen uuvahdus siinä vaiheessa kun pääsen kotiin.   Vaan ei se mitään.   Kaikki ajallaan paitsi juna joskus myöhässä, vai miten se meni?

Kommentit

Suositut tekstit