Trendipöksyt

loistelias asukuva

Onhan se niin ettei kaikkiin muotihömpötyksiin tarvi lähteä mukaan. Kuka tänä päivänä edes ehtisi kun uutta trendiä julistetaan vähintään kaks kertaa viikossa?  Mutta joskus tekee mieli vähän kokeilla.  

Minä kokeilin näitä hippipöksyjä - tai siis anteeksi flare jeanseja - ja voi kuulkaa miten nämä tuntuu mukavilta jalassa! (huom. ei mitään aprillia) Tämä vatsanahka joka on saanut viimeiset viistoista vuotta olla matalavyötäröisten housujen valtakaudella vapaa, koki yllätyksen:  korkea vyötärö tuntuu ihanalta  - ainakin kun kankaassa on stetchiä ja matsku on pehmeää muutenkin.  

Joo, näyttävät vähän hassuilta kun on tottunut kapeisiin lahkeisiin, ja pitäisi jälleen kerran olla varmaan enemmän pituutta kuin tämä 156cm että housujen malli tulis optimaalisesti esiin, mutta jos tuntuu näin mukavalta niin ei nyt niin kauheesti voi olla väliä sillä miltä näyttää.  

Aion leikkiä olevani viileä trendityyppi vaikka oikeasti olen nainen joka arvostaa sitä tunnetta, että housut halaavat toverillisesti vatsaa.   Mallia siihen miten tällaiset trendipöksyt kannetaan varmalla tyylillä, otan Matsilta ja Rauskilta:PS: On mulla ollut ennenkin hippipöksyt, oikein viininpunaista vakosamettia.  Löytyivät kierrätyskeskuksesta ja settiin kuului myös pikkutakki.  Oi nuoruus  :)

Kommentit

 1. Ooo! Mahtavat housut!! Tosin Mats ja Rauski oli kyllä niin huikeita, että melkein jo unohdin sun pöksyt :)
  Mulla on edelleen tallessa luokkakaverilta saadut, ihka oikeat trumpettilahkeiset farkut. Niiden vyötärö oli tosin matalahko.
  Mun on kyllä pakko käydä edes jossain liikkeessä kokeilemassa tommosia housuja, kun mulla on tätä pituuttakin merkittävästi (5cm) enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein vähän empiiristä tutkimusta niin Akin ja Turonkin farkuissa oli melko matala -tai normaali - vyötärö. Mutta nämä halaavat housut on kyllä kivat, etenkin lapsista, jotka luuli mun ostaneen sirkushousut!

   Siitä vaan sitten henkkamaukkaan sovittelemaan! Perustetaankin oma etsivätoimisto sitten :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit