Feel Alright

Työpöydän pössisposse.

On ollut pitkästä aikaa hyvä pössis, kuten sanonta kuuluu. Bratzien maalaaminen (pari uutta nukkea instassa ja facessa) ja kuppien tussaaminen on tuntunut mahtavalta kädettömän talven jälkeen.  Kun kirjoittaminenkin on välillä ollut lähes mahdotonta niin tällaista flowta osaa kyllä arvostaa! Mikään ei sitäpaitsi poista stressiä paremmin kuin tekeminen ilman suurta ajatustyötä. 

Pössis ei ole ainakaan kärsinyt siitä, että tänään on ollut meidän pihassa ensimmäinen ihan oikee kevätkevätpäivä.  Trampoliini on kasassa, ensimmäiset voltit heitetty ja vähän  jotain haravointia kokeiltu.  (Siihen hommaan ei kyllä löytynyt flowta eikä pössistä ja  kädet kipeytyi ikävästi. Täytyy keksiä joku toinen keino saada piha puhtaaksi).

Päivän - tai ehkä koko kevään - paras pössis -palkinto menee sille vaalivirkailijalle, joka ilahtuneena ilmoitti että nuorisokin tulee! kun minä kävelin kohti.  Teki mieli tuulettaa, mutta tyydyin hymyilemään leveästi.  Kyllähän se totuus henkkareita näyttäessä sitten taas paljastui, mutta siitä huolimatta askel oli aika kevyt kun kävelin kotiin.
Kommentit

 1. Se sama pössis on täälläkin, on kyllä mahtavaa kun keksii tehdä ja sit kans tekeekin kaikenlaista! Meidän kylällä ei henkkareita tarvinnut vaalitädille esittää, tunsi meidät vaikka me ei tunneta sitä... Kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään sanoo vanha viidakon sananlasku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Kai se on sitten välillä tarpeen olla tekemättä mitään niin osaa arvostaa entistä enemmän tätä tekemisen meininkiä!

   Viidakon sananlasku osuu kyllä oikeaan! :D (ainahan ne)

   Poista
 2. Minäkään en pysty enää haravoimaan joten meillä lahjotaan lapset ja nuoriso töihin tuntuvalla taskurahalla. Toimii!

  VastaaPoista
 3. Minäkään en pysty enää haravoimaan joten meillä lahjotaan lapset ja nuoriso töihin tuntuvalla taskurahalla. Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritin samaa, mutta ei niillä nyt tunnu sinni riittävän. Tai mulla. Odoteltais varmaan vielä seuraavanakin kesänä sen haravoinnin valmistumista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit