Parta ja paniikkiParta-asiaa:
Parta on kasvanut mukavasti viime kesästä.  Mies yhdistää myös suvereenisti kevään kuumimmat trendiasiat harmaan sävyt ja lettikampaukset. No hyvä on, lettikampauksen tein minä koska se on minusta niin hieno.


Toimii

Vaikea muodostaa järkeviä ajatuksia, yritän tässä miettiä pitäisikö hakea johonkin kouluun (pitäisi), mihin kouluun sitä hakisi, onko minusta opiskelijaksi ja mitä mää haluan tehdä isona.  Tiedän kyllä, mutta kaikkea ei voi opiskella tällä seudulla -varsinkaan monimuoto-opiskeluna joka ensisijaisesti kiinnostaa.  Että pitää valita vaihtoehto Bee, mikä ei ole ihan helppoa.  Ei paniikkia, yhteishaku päättyy tänään kello kolome, ehtiihän täs. 

Rauhoittavaksi lääkkeeksi kuuntelen Juicea miehen neuvon mukaan. Tämä (kumma kyllä) hiljentää pään joka kerta:Toimii.
Suosittelen kokeilemaan myös tilapäiseen unettomuuteen.

Kommentit

 1. Mä en ehtinyt. Vaikka piti. Koska jänistin enkä saanut päätttyä ja taas korpeaa ihan julmetusti. Ehditkö itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin, mutta itseasiassa eri kautta kuin yhteishaku! Aikamoiset paineet kerkesin kehittää, tässä iässä on jo vähän isompi juttu miettiä tulevaa ammattia :D

   Poista
  2. Onnea! Mun iässä olisi kyllä ollut syytä jo ehtiä, jos aiko ehtiä, mutta pitänee kehittää joku plään X vaihteeksi... Tai on mulla yksi mahdollisuus, joka tosin vaatisi melkoista heittäytymistä.

   Poista
  3. Ollappa se sama itsevarmuus kuin silloin parikymppisenä, ei edes halunnut epäillä minkään suunnitelman onnistumista :)

   Lähetän sulle heittäytymisonnea!

   Poista
  4. Sille olisi kyllä käyttöä... Sitä heittäytymisonneakin kyllä tarvittaisiin. Kiitos. :)

   Poista
 2. Mitä sä meinaat opiskella? Kysyn vaan, jos saisin itse jotain uusia suuntimia. En tiedä kyllä ja yhtään. Tai tiedän muutaman, mutta tämä sijainti estää.

  VastaaPoista
 3. Hain kuule lähihoitajaksi, saa nähdä kelpaanko sinne. Tällä seudulla valinnanvaraa opiskelun suhteen ei juuri ole, ja heikkenee entisestään kun linjoja siirretään isompaan kaupunkiin. Työtilanne huomioonottaen täällä ei kannata ihan mitä tahansa opiskella kun valmistumisen jälkeen ei sitten töitä löydy mistään. (Yrittäjyys ei kiinnosta).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit