Twenty Fingers

 

Moi, mitäs tehtäis?  Jouduin uudestaan sairaslomalle selkäni kanssa, niin että taas on aikaa vaikka keikkua tässä koneella, kun ei oikein muuhun pysty.   Mennäänkö vaikka ikkunaostoksille etsyyn?   Ikkunaostoksille sen takia kun jo edellisen sairasloman aikana klikkailin sieltä pari pikku jutta omaksi, niin nyt ei enää oikein kehtaa...

En ole hirveesti noita koruihmisiä, tai sanotaanko että en osaa käyttää mitään oikeita aikuisten koruja.  Nou tänks timanteille ja  käädyille, ei olla lainkaan samalla aaltopituudella.  Sen sijaan toririhkama, nahkanarut ja tällaiset kepeät maskottikorut, niistä tykkään!   Ja ovat yleensä sellaista hintaluokkaa, jonka ihan tyytyväisenä uskallan pulittaa. Näiden kanssa puhun just samaa kieltä.

Viimeksi klikkasin itselleni sulat ja ankkurin.  Nuo yllä sitten keräilen kesällä rannalta kiviä, keppejä ja sulkia, näen tämän aivan selkeesti jo. Jotenkin symppiksiä nuo kaikki Twenty Fingersin korut, ja kauhean symppiksiltä vaikuttavat myös shopin omistajat.  Asuvat kuulemma pikkukaupungissa keskellä Siperian metsiä, ai että.  

Kotisivut ja blogi ovat venäjäksi, mutta voihan noita silmänruuaksikin selailla, jos siellä ruudun takana on muitakin kaipaamassa ajankulua.  Minä menen nyt takaisin yhden ihan ihanan kirjan pariin.   Moi!

Kommentit

  1. ps. näitä on helppo muuten tehdä itsekin. Pala kuparilevyä ja korusaha + viila. Siinäpä se :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit