Huh!
*repeat*

Enpä muista koska olisin viimeksi höristänyt korvia yhtä keskittyneesti!

Kommentit

 1. Ihana, mahtava, KIITOS! En muista myös millon olisin saanut yhtä vaikutuksen tehnyttä musiikkikokemusta. Tulin juuri kahlaamasta blogia, joka kertoo elämästä Afrikassa, oon viettänyt siellä aikoja mutta Afrikka-ikävä on unohtunu tässä pesäilytohinassa. Ja nyt luin siitä siellä toisessa ja hyppäsin tänne ja sulla on tällänen pätkä heti tarjolla! Kävin jo guuglaan tyyppiä, britti näköjään mutta äänessään on mun mielestä jotain hyvin afrikkalaista. Nyt kyllä linkitän tän omaani, oli sen verran mahtava, että kokemusta täytyy levittää. Onks ok?

  VastaaPoista
 2. Kaardemumma, samat fiilikset tuli mulle kun kuulin tämän, täytyi kirjoittaa nimi ylös ja googlata... Ihan mielettömän ihanaa, että maailmaan mahtuu tällaistakin. Vaikuttaa saaneen ylistystä jo Briteissä, eikä suotta. Lahjakas nainen, jolla on jalat maassa.

  Ehdottomasti saa jakaa, tämä mimmi ansaitsee tulla kuulluksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana keskiviikon piristys, kiitos! Täytyypä tallentaa tämä nimi muistiin! :)

  http://mysweetlifemoon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nyt on linkki, tosin en tiedä linkkaako se enää tähän kun teet uuden päivityksen vai heittääkö meiltä tulijat teillä uusimpaan tekstiin...

  VastaaPoista
 5. Moona, ole hyvä :) Tästä on tullut meillä hitti, kuopuksen kanssa on kuunneltu uudestaan ja uudestaan ja selattu youtubesta muutkin Lauran biisit. Lebynkin jo tilasin!

  Kaardemumma, ok, vaikka olisithan sä voinut vaan laittaa videon omalle sivullekin :)

  (Vinkki: Jos haluaa linkata tietyn postauksen, niin silloin klikkaa sen otsikkoa jolloin sille avautuu oma ikkuna. Siitä kun kopioi osoitepalkin tiedot ja linkittää, niin linkki vie aina samaan postaukseen)

  VastaaPoista
 6. No höh,tota tiettyyn postaukseen mä olin kuvitellu mutta en sit tajunnu/muistanu että noinhan se pitäs tehdä. Mäpä koetan korjata asian. Ens kerralla menee paremmin, kiitti vinkeistä :)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit