Puuttuvat Palaset


Telkkarin ympäriltä vaihtui taulut:  heivasin pari vuotta seinällä viihtyneet värikkäät kehykset ja ripustin tilalle mustaa ja valkoista, enimmäkseen.  Jonkun mielestä varmaan tylsää, mutta  mun silmäni tykkää tästä nyt näin.  Viimeinenkin taulupalanen löytyi eilen kun posti toi Sammy Rosen telkkurakkausjulisteen.  Bongasin kuvan tuolta Aniliinin seinältä, ja se puhutteli niin, että tilasin oman saman tien.  (Täytyy mainita, että palvelu oli nopeaa: tilaus lähti maanantaina ja juliste oli siis perillä jo torstaina). Näyttää paljon paremmalta kuin se tuntemattoman kuvaajan oranssi auringonlasku jonka päällä luki kauniisti KEHYSKOKO 40X50 cm.

Leikkihuoneen ovestakin näkyy nyt ihan erilaista kuin kuukausi takaperin.  Sellaista se on, yksi uusi kaluste aiheuttaa vaellusefektin muissa mööpeleissä.   Seinään liimattu kello löytyi vahingossa siinä kalusteita siirrellessä, oli muistaakseni tilaajalahja muutama vuosi takaperin jonkin lehden yhteydessä.  Kautta aikain tämä on toinen tilaajalahja, joka on oikeasti tullut käyttöön.  (Edellinen oli Fiskarsin sakset.)   Huomatkaa myös suunnitelman mukainen viherkasvi pöydän reunalla, lehdet kurkistaa jo sieltä muovikipon reunan takaa.

Nyt tuntuu, että järjestys on taas vähäksi aikaa hyvä näin.  Seuraava vaellus odottaa alkamistaan jossain tuolla tulevaisuudessa...

Kommentit

 1. Hyvältä näyttää! Mäkin muistelisin saaneeni todella nopsaa palvelua julisteeni toimituksessa ja myöhemmin tilaisin sitten myös keltaisen Carlin. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Jei! Oon tekemässä pop henkistä taulukokoelmaa telkkarin yläpuolelle ja kuinka hyvin tuo I <3 tv siihen kävisikään! Nöyrimmästi kysyn, saanko matkia? :)

  VastaaPoista
 3. Aniliini, oli kyllä häkellyttävän nopeaa toimintaa, ja toi tunnustus on vielä niin tosi :) On se telkkari kuitenkin aika ihana <3

  SuperSanna, no voi kuule "matki" pois! Tää juliste on aikamoinen hitti, mutta jostain syystä itsekin hoksasin sen mahtavuuden vasta toisen seinällä nähtynä :)

  VastaaPoista
 4. Tattis! Minä en oo sitä missään muualla nähnyt, joten voit ottaa kaiken kunnian keksimisestä ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit