Zombeja - Zombies


Kaikkien kaamosväsymysten esiäiti on yhä kimpussa.  Energiaa ei riitä kuin muutama hassu tunti päivässä, väsyttää ihan kaiken aikaa.  Joudun nukkumaan päikkäreitä, notkun silmät puolitangossa kuin mikäkin zombi ja kiukkuilen kun päätä särkee. Eilen illalla piti ottaa nokoset jotta jaksoin mennä suihkuun.  Luulin, että se oli pohjanoteeraus, mutta pohjanoteeraus nähtiin vasta äsken, kun en jaksanut syödä karkkia loppuun. Käsittämätön puhdin kadotus. Eihän tällaista jaksa!

Hain deevitamiinia, huomenna soitan jo kyllä tohtorille.  Jospa sitten alkaisi sukkakin valmistua.  Ja pannulappu. Talon siivous ja sellaiset.   Tilasin myös Walking Deadin* molemmat kaudet , katselen zombeja mieluummin telkkarissa kuin peilissä. 


*****

I've been struck by the mother of all fatiques, a real monster. I've almost no energy at all, I just feel tired all the time.  I have to take naps daily, I just hang around with barely open eyes like a zombie, and I'm cranky because most of the time I've a massive headache.  Last night I had to take a nap to gather strength to take a shower.  And I really thought that was the low point, but no, the low point was just now, when I spat out a perfectly good candy just so I didn't have to chew it.  This really, really sucks.

I got me some vitamin D, and tomorrow I'm calling the doctor.  Maybe then I can pick up where I left with the knitting and such.  And I ordered both seasons of the Walkind Dead.  Zombies are way cooler on my tv than in my mirror.

Kommentit

  1. Vau, mä luulin että mulla on puhti pois, mutta sentäs jaksoin syödä kokonaisen mars patukan! Hyvä mä! Tsemppiä, kyllä se sitte taas siitä! Uskoisin, että Walking dead pumppaa sen verran adrenaliinia, että saat ainakin sen karkin syötyä loppuun.

    VastaaPoista
  2. Haha :D Reipas olet!
    En muista, että olisin ikinä ennen ollut tähän aikaan vuodesta näin raatona, mutta kerta se on kai ensimmäinenkin...

    Täytyy kuntoutua jouluksi, ettei jää suklaat syömättä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit