Oma pää


Niin, jos äiti sanoo, että enää ei saa leikata omin käsin tukkaa, voi aina pyytää apuun isoveljen.  Se leikkaa kyllä, ja just niin lyhyeksi kuin pyydetään.    Kotiparturointia käytiin kyllä sitten vähän trimmaamassa ihan oikeessakin parturissa, mikä oli hirveen jännää.  Eikä sinne varmasti olis menty ilman sitä sääntöjen kiertämistä.  

Hän on ihan kauheen tyytyväinen, hällä on ihan oma pää joka asiassa.  Onhan se nyt hienoa.  Sanoi että just tältä mä haluankin näyttää.  Siinäpä itselle tavoiteltava mielentila!


Kommentit

 1. Vaadin näkyville myös tukan välimuotokuvan! Sellaisen jälkeen veljen - ennen parturia :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Ihan mieletöntä oma-alotteisuutta ja itsevarmuutta. Mun pikkusisko ilmoitti tokaluokalla, että haluaa ihan lyhyen tukan. Hän sai sen ihan kampaajalla. Ja se oli niin makeeta, kun kellään muulla ei ollut ja sisko oli todella ylpeänä erilainen.

  VastaaPoista
 3. Maija, niitäkin on, mutta ei ne paljon tästä eroa kun en hoksannut takaraivoa kuvata :)

  LauraQ, no nämä on semmoisia reippaita muksuja :D

  Se tässä on jännä, että Vilja on ainoa lapsista, joka jakaa asioita tyttöjen ja poikien juttuihin. Opittu päiväkodista. Että sitten kuitenkin lyhyen tukan tahtoo, mutta mikäs siinä. Lasten itsevarmuus on niin ehdoton, kun saisi siitä edes osan!

  VastaaPoista
 4. LApsista voisi ottaa opiksi niin monessa. Tuo olotila, että Just tältä mä haluan näyttää on itseltäni jäänyt jonnekin vuosien taa. Saisiko sen vielä opeteltua takaisin?
  Aika suloinen juttu tämä kertomasi:)

  VastaaPoista

 5. Ihana oma pää! Kunpa tosiaan voisi itsekin olla yhtä ponteva! :D

  VastaaPoista
 6. Eksyin blogiisi Maijan linkin kautta ja en voi kuin ihastella ja jäinkin lukijaksi. Toimiva, kaunis ulkosu ja kivoja juttuja :)

  Kylläpä tuntuu tutulta tuo lasten oma tahto... Meidän tytöiltäkin sitä löytyy, paljon ;) Uudet tukkatuulet puhalsivat meilläkin alkukesästä, neidit halusivat lyhyet tukat ja kun minun taidot riittävät lähinnä tasoitukseen mentiin ihan kampaajalle. Korvan alapuolelle napsaistiin ja tytöt tykkäsivät!

  VastaaPoista
 7. tinttarus, ilman lapsia elämän olis ihan liian tasaista, luulen :)

  irwikissi, mä itseasiassa opettelen itsekin tuota etten leikkaisi itse tukkaa. Paha tapa, että jos tylsistyn niin trimmaan etutukkaa...

  Villasukka kirjahyllyssä, Kiva kun esyit ja kiitos :)

  Minusta on ihan parasta kuunnella noiden lasten suunnitelmia, niillä on aina niin selvät sävelet, mutta kuitenkin mielinmäärin varaa muuttaa mieltänsä.

  VastaaPoista
 8. Todellakin tavoiteltava mielentila, harmi että itsellä harvemmin... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit