Sohvanpohjaraportti


Esimerkiksi.  Olispa siistiä osata soittaa banjoa.  Tulin siihen tulokseen myös, että J. Karjalainen on vähän kuin Suomen Jack White.  Ja Tapio Rautavaara on Suomen Johnny Cash.  Niin se vaan on.  Jos mulla olis banjo, tekisin siitä biisin ja kaikki ymmärtäisi.

Eilen tiskatessa kuuntelin Samuli Putron uutta levyä, ja meinasin välillä ihan pakahtua.  Olet puolisoni nyt pisti itkemään, nyt kun kuuntelin sen kunnolla.  Teki saman vielä tänä aamunakin.   Nuorena kuin nurmet on, siitä kohdasta tykkään erityisesti. Nimibiisi Tavalliset hautajaiset on hieno, hieno. 

Olen katsonut liian monta What not to wear -jaksoa, ja vakuuttunut siitä, että näytän hirveen nuhjuiselta ja tarvitsen vakavan tyyli-intervention heti.  Saattaa olla tarpeeksi, että paranen ja jaksan harjata tukan. 

Olen katsonut kaikki mahdolliset QI-jaksot, nauranut niin kuin vain väsynyt voi, ja oppinut paljon hirveän mielenkiintoisia ja hirveän tarpeettomia asioita. By the way, Suomesta ei tasan löydy vastinetta Stephen Frylle.

Aina välillä olen kammennut itseni tähän koneelle, överipinnaillut kuvia Pinterestissä ja löytänyt siellä ainakin kakssataa oispa kiva tehdä -asiaa.  Tilannut itselleni mekon, paidan ja kengät ja pojalle maton. Lukenut blogeja. Miettinyt, että tuleekohan sitä mekkoa kuitenkaan käytettyä, ja sitten päättänyt että tasan käytän, tää on mun itsesuoritettu tyyli-interventioni.

Kaiken kaikkiaan, sohvanpohjalla kävisi aika pitkäksi ilman telkkaria ja tietokonetta.  Paitsi jos olis se banjo. 

Kommentit

 1. Jep, sairaspäivät voi käydä kalliiksi (klikkailin itselleni taas julisteen, se Putro olis varmaan ollut parempi vaihtoehto). Onneks huomenna jo töihin. Lepäile sinä vaan ja anna välillä toisten hoitaa hommat.

  VastaaPoista
 2. Kai sitä ihminen banjonkin voi oppia, jos kerran autolla ajamaan ja uimaankin, ei se nyt niin vaikeaa voi olla. Onneks on blogit, niitä voi aina lukea ilman sen kummempia taitoja, en taitaisi minäkään ilman tulla toimeen.

  VastaaPoista
 3. Ohos. Monta on telkkujuttua.
  Banjosta - tuu, mä annan ohjeen. Ei vaiggee lain. Mukaava.
  Kuumemittar - samanlainen sittar meillä. Kovin liian suosittu.

  Harjaa tuggas, löydä seeevitamiinii, pista HÄN halaamaan, johan on sitte banjotar ready. Lupaaks?

  VastaaPoista
 4. Nalle, näin on, se klikkailu on aika helppoa, eh... Putroa voin kyllä suositella :)

  Tuikkis, no joo, säikähdin vaan kun se J. Karjalainenkin kertoi kaks vuotta harjoitelleensa ennen kuin hoksasi miten homma toimii :D
  Blogilukutaito mulla on kyllä huipussaan!

  Niinuskainen, No on. Olen tällainen tavallinen töllöttäjä :)

  HÄN kyllä jo eilen tsekkasi iibeit banjon varalta, päätti sitten että kahvipurkista vois tehdä. Että saa nähdä tuleeks musta purkkibanjisti...

  Tänään aattelin pistää lenkkarit alle ja kävellä oikein kauas sohvasta, ulkona ihan PAUHAA lintujen laulu, niilläkin on kai jo kiire jonnekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit