Päikkärikaveri - Sleeping Buddy


Tämän päiväiset päikkärit nukuttu ja tohtorillakin käyty.  Diagnoosi oli vähän hankala, mutta hoito-ohje oli yksinkertaisesti lepo.  Reippaana tyttönä tottelin. 

Jos tähän joku lääke on, niin se voisi olla tuollainen iso pehmeä karhuasia.  Yksi ihanista siskoistani tämän eilen linkkasi, olisko ehkä melkein paras päikkärikaveri ikinä?

Jos pyytäisi nätisti, niin saisikohan lääkäriltä reseptin isoa pehmeää karhua varten?  Saisin alennusta lääkinnällisistä syistä!

*****

Another day, another nap. I visited the doctor today, too.  Diagnosis was a bit tricky, but the treatment is simple: rest. 

If there is a medicine for my condition, it's probably that big brown bear.  One of my awesome sisters linked it to me yesterday.  I think that would be like maybe the best sleeping buddy ever.  

If I asked politely, do you think the doctor would write me a prescription for a big brown bear. I might get a discount for medical reasons!

Kommentit

 1. Onpa ihana karhu. =) Tollasen kun sais

  VastaaPoista
 2. Todellakin ihanainen karhu! Kyllä tuollainen otso kainalossa paranisi tauti kuin tauti...

  VastaaPoista
 3. On tuo kyllä semmonen karhunpötkäle, että... <3
  Samalla sivulla oli tosi makeita pölkkytyynyjäkin!

  VastaaPoista
 4. Voi huokaus, minäkin haluan oman karhun! Tuo ei ole oikein sellainen, että voisi edes yrittää tehdä itse :/

  VastaaPoista
 5. No ei, ja on vähän kalliskin. Mutta se on varmasti jotain ällöä materiaalia, joka on sähköinen ja liukas eikä yhtään miellyttävä. Eikö niin? :)

  VastaaPoista
 6. Ääk, tollanen on pakko saada!! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Heti tekee mieli köllähtää viereen.

  VastaaPoista
 8. Santtu, no siltä mustakin tuntuu, etenkin näin talviunten lähestyessä :)

  Jutta, Makoisa olis kattella töllöä karhun kainalossa...

  VastaaPoista
 9. Piti heti käydä kurkkaamassa etsyn sivuilla ihanuutta. Sellaisen halon voisi sielta itsellensä ensihätään niskatyynyksi lunastaa:))

  VastaaPoista
 10. Ne halot oli tosi makeita, tykkäsin erityisesti siitä tosi pitkästä koivunrungosta, näyttäisi makealta vaikka sängyllä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit