Syrjähyppy - AffairMun täytyy tunnustaa.  Mulla on ollut kevään ajan salarakkaus, sellainen yksipuolinen etäsuhde.  Eihän sille mitään voi kun tunne iskee.  Nykyisessä ei ole mitään vikaa, tai ei ollut kunnes tajusin tunteeni siihen toiseen.  Kun se vaan oli niin ihana! Päässäni maalasin siellä seiniä, laitoin tapettia ja rakensin keittiötä.  Istutin pellonkin täyteen auringonkukkia, ja vitsit, näkisitte sen kylppärin jonka kuvittelin -upee!  

Nyt sinne on muuttamassa joku toinen perhe, onnea heille, ihanan talon saavat.  Tämä oma tuntuu taas aivan hyvältä, mutta ihastumisen jälkimainingeissa silti vähän ahistaa. Koti näyttää nuhjuiselta, kaipaa piristystä.  Paraskin puhumaan: ite oon nuhjuinen ja piristyksen tarpeessa.  Anteeksi koti, kyllä mä susta tykkään.   Kun täällä on paikka mun riippumatollekin ja kaikkea.

*****

I have a confession.  I've had a secret crush all spring, a lond distance, one sided love affair.  You can't help it when the feeling strikes.  There's nothing wrong with my current one, or at least there wasn't until I realised my feelings for the other one.  But it was just so charming!  I dreamt of painting it's walls, hanging wallpaper, building a kitchen.  I even planted that little field full of sunflowers, and man, you should see the bathroom I imagined - gorgeous!

Now another family is moving into that house, congratulations, you'll get a beautiful home.  Our house feels all right again, but after such an emotional rush, I feel a bit uneasy.  Everything looks shabby (not the chic -kind), dusty and sad.  (Like I looked any hotter myself).  I'm sorry, house, I do like you a lot.  I mean not every house has room for a hammock.

Kommentit

 1. joo ei saa olla liian ankara itelleen. Välillä pitää vähän pään sisällä seikkailla...Kyllä sun koti sen ymmärtää...välillä vaan kaipa(isi) vaihtelua! Vaikka olis riippumattokin.

  VastaaPoista
 2. Ehkä siitä salarakkaudesta voi jotakin ammentaa tähän varmempaan ja pysyvämpään suhteeseen:)

  VastaaPoista
 3. Ai sä olitkin muuttanut, onneksi sattumalta löysin uuden blogisi! Oli muuttoilmoitus Pilvitarhasta mennyt aivan ohi, mutta täällä ollaan taas, kiva :)

  VastaaPoista
 4. eilen tein, joo, kyllä se ymmärtää. Tää talo varmaan usein haaveilee, että sillä olisi vähän siistimpi emäntä ;)

  mustakissa, kyllä voi, ja onneksi tässäkään ei kehitysmahdollisuudet lopu! Eilen juuri miehen kanssa mietittiin mitä kaikkea pitäis tehdä kesän aikana ja minkä verran rahaa pitäisi projekteihin keksiä...

  SuperSanna, täällähän minä, kiva kun löysit! :D

  VastaaPoista
 5. I know the feeling... Täälläkin on nyt myynnissä yksi talo, jota oon aina ohiajaessa ihastellut. Ei todellakaan olla vaihtamassa, joten jotenkin se harmittaa nyt enemmän että tavallaan olis "mahdollisuus" päästä siihen haaveilun kohteeseen.. Juuri katselin oikotiellä sen talon pohjapiirustusta ja voi kun siellä näyttäis olevan tilaa vaikka mille... *huokaus*

  Ehkä on välillä ihan hyvä haaveilla hetki. ;)

  VastaaPoista
 6. Laura, just noin! Tämä talo vielä on lapsuudenkotini vieressä, ja siihen liittyy paljon mukavia muistoja, joten tuntuu vähän kuin mummula menisi vieraalle. Mutta elämäähän se, kaikkea ei voi saada ja se talo saa kyllä varmasti hyvät asukkaat.

  Päätellen siitä, että myynti-ilmoitus ehti olla esillä vain vajaan viikon moni muukin on Äijälään ehtinyt rakastua :)

  VastaaPoista
 7. Nuita kuvia kun katsoo, tekee mieli itelläkin riippukeinuun!(: Kiva blogi sulla, siitä syystä mun blogissa sulle tunnustus!(:

  VastaaPoista
 8. Sussu, kiitos, ja samat sanat takas!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit