Saw it on TvTelkkarissa näytti niin kivalta räsymatto sohvalla, että tein perässä.  Ja kiva se on.  Eipä tarvi masentua ankeasta väristä (mikä pisti ostamaan beigehkön harmaata kangasta, hä?), tai uuden päällisen ompelusta.  Nyt alkaa kesäkausi, ja se meinaa huoletonta mökkieloa, ja huolettomaan mökkieloon kuuluu, että asiat saa pitää olla vähän sinne päin.   Kesäsohva  ei säikähdä pihalla likaantuneita jalkoja.   Tai tassuja.  

Kauhean sopivasti sikälikin  alkoi tämä huoleton kesäelo, että just nyt ei kotona jaksa  tikkua ristiin laittaa, töissä on ihan älytön kiire ja kaikki tarmo kuluu sinne.  

Joo, huoletonta kesäviikon alkua teillekin!


*****

I dressed our boring sofa up with a rainbow rug.  Saw the idea on tv, liked it, and copied it.  Now I'm not so bothered by the dreary beige-grey (what a sad combination) colour of the sofa, nor do I have to start sewing a new cover any time soon.   This is summer, I just decided it, and in summer, everything must be laid back.  In summer, our home is actually our summer cottage, and a summer cottage -sofa is not afraid of dirty feet.  Or paws.

How convenient is it, that this easy going summer should start right now, when things at work are so busy I've no energy to clean the house?  Pretty darn convenient, I'd say.  

So, have a nice, care-free summer week!

Kommentit

 1. Katsoin saman ohjelman, ja kauniin kodin inspiroimana taitavat mustavalkoiset tyynyt vaihtua kodissani pian ensimmäistä kertaa värikkäisiin!

  -Piia

  VastaaPoista
 2. Ehditpäs ensin Piia!! :D Mä niiiiin katsoin saman ohjelman ja olin niiiin myyty!! Pistin jopa ohjelman talteen ja aion pakkoistuttaa miehenikin sen katsomaan (+ yritän aivopestä!!)

  Minullakin virisi ajatuksia meidän sohvan uudistamisesta, kun ei kertakaikkiaan ole budjetissa varaa pistää aivan uusiksi. :)

  VastaaPoista
 3. Matto sohvalla, superhieno idea! Mä en kyllä oo nähny tollasta ohjelmaa, olis ilmeisesti ollu katsomisen arvonen. :)

  VastaaPoista
 4. Löysinpä iloisen värikkään blogin. Jään seurailemaan.
  Hyvältä näyttää tuo matto sohvalla. Erittäin kesäiseltä :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä tommoset sohvan uudistusjutut on hyviä, ettei menis kaikki sohvat kaatopaikalle, kun ihmiset haluavat uuden ilmeen.

  Matot on hyvät, niihin voi kissaeläimet helposti rapsutella kynsiään, eikä edes haittaa.

  VastaaPoista
 6. piipadoo, mulla on jäänyt aivan huomiotta aiemmin koko tyylivarkaat, mutta tuossa toteutuksessa oli jotain tosi makeeta! Ei ihan sitä perus sisustusohjelma -tyyliä.

  Tingelstiina, mulla on onneksi sellanen mies, joka ei välitä mitä mä sohvalle laitan :D

  Hanna, ei muuta ku maikkarin nettiin katsomaan tyylivarkaita sitten!

  Peppi, sekaan vaan, tänne mahtuu :)

  Tuikkis, todellakin. Tämä meidän sohva on vielä ihan uuden veroinen, paitsi kankaan osalta. Nyt on menossa irtopäällinen numero kolme tai neljä. Hyvän kankaan löytäminen onkin temppu, tuo nykyinen on "oikeaa sisustuskangasta" ja ehdottomasti huonointa mitä olen käyttänyt. Luja puuvilla on mun mielestä parasta...

  Ihan totta, kissatkin tykkää ;)

  VastaaPoista
 7. Olen yrittänyt pari koertaa kommentoida aiempiin postauksiisi, mutta viestini katoavat johonkin?

  No, sitä vaan piti sanomani, että onpas hauska idea tuollainen iloisenkkirjava matto + värikkäät tyynyt. Katsoin yhden ensimmäisistä Tyylivarkaat-jaksoista ja se tuntui vähän hitaalta ja kankealta... mutta katsonpa tästedes, jos näin hauskoja ideoita voi sieltä bongata!

  VastaaPoista
 8. Hei! Minulla on blogissani sinulle tunnustus, jos haluat siihen tarttua!

  jatkan blogisi lukemista - täällä on aina niin mukava tunnelma! Ja nyt näköjään kommentointikin onnistui!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tunnustuksestä, käynpä kurkkaamassa :)

  Näin uudemmasta tyylivarkaat -jaksosta pätkän, ja sepä ei sitten kolahtanutkaan taas yhtään. Oli niin eri tyylinen juttu, mutta toisaalta onhan se kiva että asioita tehdään vaihtelevasti...

  Tuossa kommenttien jättämisessä oli aiemminkin jotain ongelmaa, silloin muistaakseni auttoi kun vaihtoi selainta firefoxiin, jos en ihan väärin muista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit