Pikku Päätöksiä - Small Decisions


1. Telkkaripöytä on jäänyt liian pieneksi ja iso telkkari peittää taulut.  Lisäksi koko nurkka on ihan ankea ja väritön. Ratkaisu on uusi telkkaripenkki: pitkä, jykevä ja turkoosi.  Loistopäätös.  Ei muuta ku hommiin.

2. Keittiön seiniin en ole puolen vuoden jälkeenkään keksinyt loistoväriä, mutta nykyinen keltainen tuntuu edelleen pliisulta ja tunkkaiselta.  Joten tulkoon valkeus.  Päätös pitää ellei parempaa tule keksittyä ennen kuin jaksaa aloittaa maalaamisen.

3.  Just nyt on kyllä ihan pakko ottaa päikkärit.  Kauheen rankkaa tällainen ajatustyö ja photoshopilla tuhertelu.  (Photoshop täytyi ottaa avuksi sen takia että mies ei muuten tajunnut turkoosin penkin nerokkuutta).  Joo, päikkärit: ehkä paras päätös ikinä.

*****

1. The tv- table is too small and the big tv is blocking the pictures on the wall.  And the whole lot just looks lifeless and boring, which is kinda the worst of all.   The solution is a new tv-bench: long, sturdy and turquoise.  What a great idea.  Let's get to it.

2.  After six months, I still haven't come up with a new colour for my kitchen, but the yellow still feels too bland and stuffy.  So it's going to be white. This decision is final, unless I come up with something else.

3. Right now I just have to take a nap.  All this thinking and playing with photoshop is draining me.

Kommentit

 1. Hei tää on kiva. Kuinka kauan katselit tuota, ennen kuin keksit ratkaisun? Minä olen semmoinen mittarimato luonteeltani, että mietin miten päin huoneen huonekalut voisi kääntää, miten ne mahtuisivat ja lopulta päädyn aina umpikujaan. Tarvitsisin jonkun tuommoisen turkoosi-penkki-super-idean mun työhuoneen seinien väriksi, niin vaikeaa päättää missä värissä haluaa työskennellä.

  VastaaPoista
 2. Nyt sille telkkarille tulee paha mieli! :D Siis kun haukut liika isoksi, vaikka toinen yrittää parhaansa mukaan näyttää pirteää ja värikästä puutarhaohjelmaa ;)

  Turkoosi penkki näyttää juuri sopivalta!

  VastaaPoista
 3. Tuikkis, tuo telkkari on ollut olkkarissa parisen kuukautta, sen ajan on asia vähän vaivannu. (voi näitä pulmia)

  Meillä olkkarissa on ruo iso kirjahylly joka ei mahdu kuin yhdelle seinälle sekä iso työpöytä joka ei myöskään mahdu kuin yhteen kohtaan, joten järjestyksen vaihto ei enää riitä...

  Seinien värit onkin hankalat, kunpa joku keksisi sellaisen virtuaali-photoshopin, jonka vois asentaa suoraan seinäpintaan ja sitten vaan klikkailisi väriä mielen mukaan!!

  Maija, no eikun tykätään tietenkin telkkarista hirveesti, sillä ei vaan ole ihan sopivat puitteen tällä hetkellä. Ja haluaisin nuo taulutkin nähdä paremmin ;D

  Tosin Viljan mielestä töllö vois ilmeisesti olla isompikin (!), se aina röhnöttää tuossa lähimmällä käsinojalla kattomassa ohjelmiaan kun on kuulemma niin vaikea nähdä muuten kun on roskia silmässä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit