Nyt olis paljon kaikkee.  Lisää kirjoja luettavaksi ja kotitöitä kuukauden edestä.  Puut aina vaan kantamatta ja nurmikko leikkaamatta.  Mutku ei ole oikein kerinnyt tässä, kun on iskenyt piirtelyhimo!  Eilen illalla piirsin parrakkaita merimiehiä, mikä oli hirveän kivaa.  Sekin oli kivaa, että koska ei osannut ensin oikein niitä partoja piirtää, sai kirjoittaa Pinterestiin hakusanaksi seamen, ja sitten selata paaaaljon partamiesten kuvia.  Ihan tutkimusmielessä vaan.  Vaikenta oli piirtää käsi pitelemään piippua, parrat sujuu jo! 

Mutta nyt on pakko laittaa kynät ja vihko pois ja ruveta raivaushommiin.  Soitti nimittäin muurarimies, että viikon päästä tulevat tekemään meidän pönttöuunit uusiksi, ja vanhat on vielä purkamatta.  Täytyy siis tyhjentää pari huonetta ja sitten aloittaa se purkaminen.  Tulee olemaan kuumaa, mutta ei samalla lailla kuin partamiehet.  Ehe.  Ei vaan, saisi kyllä vähän laskea lämpötilat. Aivan sama mitä sanotaan, mutta kyllä ei minusta ole pakko nauttia kuumuudesta vaikka miten olisi talvella kylmää.  En tykkää hikoilla ja olla tekemättä asioita siksi että pihalla on paistumisvaara. 

Luvassa siis raporttia pönttöuuneista, purkamisesta ja sen sellaisesta.  Vaikka mieluiten kyllä piirtelisin lisää.  Merenneitojakin pitäis tehdä.

Kommentit

 1. Hienoja seiloreita! Pitäis kyllä piirtää itsenikin joskus jotain muutakin kuin pohjapiirroksia yms. tylsää. Täällä on ainakin tullut vuoden hikoilukiintiö täyteen jo ajat sitten, riittää jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää piirtää just sitä miltä tuntuu :) Ja hikoilussa ei oo kyllä enää mitään järkeä! Tänä aamuna oli ihana kävellä töihin kun vähän satoi vettä ja ilma oli raikas... tuntia myöhemmin se kosteus sitten lämpeni kivasti semmoiseksi "lehmän henkäys" -keliksi.

   Poista
 2. Hauskoja merimiehiä! Hitto kun löytäiskin aikaa piirtämiselle. Nykyään tuntuu, ettei kynä tottele kättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan kynä aina tee sitä mitä haluaisin, mutta kun tuulee oikeasta suunnasta, niin mikään ei ole niin hauskaa kuin vähän piirrellä!

   Poista
 3. Oletko jo löytänyt kukkapartamiehet sieltä pinterestistä? Niitä löytyy myös sieltä instagramista. Ne on sellaisia kesämielellä vähän hassuttelevia parrakkaita, jotka tökkivät partansa sekaan kukkia, luultavasti se on helpompaa, kuin yrittää pelkkään leukaan kiinnittää sitä oasis-sientä ja siihen tökkiä niitä päivänkakkaroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapartamiehiä??? Heti menen kattomaan!

   Haha, jos on vähän harvapartainen, niin laittaakohan ne sitten lisäksi sitä oasis -sientä tai jotain hiusvalkkeja sinne? :D

   Poista
  2. No NYT! KUKKAPARTOJA! Mieletöntä mahtavuutta :D En kestä! Maailma se osaa yllättää positiivisestikin <3

   Poista
 4. Komeita miehiä! Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan ja heti törmään ihkuihin seiloreihin :D Sinulla on kyllä tosi kiva piirustustyyli, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, nämä seilorikomistukset varmaan sinut houkutteli telepaattisesti paikalle ;)

   Kiitos!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit