Nyt kelpaa askarrella!  On oma pöytä, lokeroita ja lipasto täynnä tarvikkeita ja ROSKIS. Lokerot ruuvattiin just eikä melkeen sellaselle korkeudelle, että tuo pieninkin ylttää vaivatta niitä kaivelemaan. Ergonomia on tärkeetä työpaikalla.  Valoa  riittä ikkunoista - hitsi vie, sitä on niin paljon, että kamerakin meinas olla ihan ihmeissään.  Vai olisko se sittenkin ollut kameramies?  Yksi työvalaisin silti asennettiin, se tulee tarpeeseen viimeistään ensi talvena.  Ehkä ehtii lampunkin laittaa paikoilleen siihen mennessä.

Täällä me nytkin istutaan kaikki tytöt puuhastelemassa omiamme. On aika kivaa.


Kommentit

 1. Voi että mä olin innoissani, kun nuo minilipastot tuli takaisin Ikeaan, vaan eipä oo Tampereen kaupassa niitä ollenkaan, en ymmärrä miks :( Tuo on kyllä huippuidea laittaa ne seinälle, jos seinä vaan kestää!

  Valoa on, ja se on huippua <3

  VastaaPoista
 2. Nuo on niin hyviä, mulla on ollut yksi ompelutarvikkeilla käytössä reilusti kymmenen vuotta.

  Kauhean käytännöllisiä, ja lisäksi kivan näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. No kyllä nyt kelpaa askarrella ja jättää maalaukset kuivumaan. Minä täällä väkerrän keittiön pöydällä. Vaan ehkä joka päivä saan tuollaisen touhupöydän! Lapset vaan eka maailmalle! =)

  VastaaPoista
 4. Kelpaa,kelpaa. Noi lokerot on meidänkin lastenkammariin hankinta listalla,jahka ikeaan selviäisi. Lapsilla niin paljon pientä sälää(aarteta) ja ne sais kivasti noihin lokeroihin kätkettyä talteen.

  VastaaPoista
 5. Nonna, siellä keittiön pöydällä meilläkin ennen kaikki tapahtui, mutta aloin kaivata lautasille vähän enemmän tilaa, nää askartelut kun on ihan kaiken aikaa aktiivisina!

  Villasukka kirjahyllyssä, no niin minustakin. Tuolla moderni mummola -blogissa oli vastaavia värikkäillä johdoilla, ne oli myös aika namusia...

  A-R, mulla kävi tuuri kun äiti teki sattumoisin juuri bussiretken Kuopion ikeaan, puhelimitse tein tilauksen kun muistin nämä moppet. Kiitos vaan äiskälle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit