Pääsiäistä- Me tytöt meikattiin posket punasiks ja piirrettiin pisamat, tämä aiheutti niin suurta ihastusta, että kuopus on piirrellyt pisamia ja sutinut punaa yhä uudestaan.  

- Koristeltiin oksia niin että kissanviiksetkin oli liimassa.  Tänä vuonna lapset kävi eka kertaa virpomassa ja innostus oli valtaisaa!  Mukavaa sellainen into, jossa voi ihan kylpeä itsekin.

- Aurinko on jaksanut paistaa joka päivä, ja siitä on nautittu suuresti. Mummulassa (eli minun kotona) juostiin pitkin peltoja, ajeltiin moottorikelkalla ja tehtiin viime hetken silauksia kokkoon.  Minä keskityin istumaan sohvalla siellä pellon keskellä.   Jos joku etsii rauhoittumispaikkaa, niin ihan totta, kannattaa kantaa sohva hankeen keskelle peltoa ja istua siihen pariksi tunniksi valokylpyyn.  Pääsiäisparhautta. 

- Illalla poltettiin kokko, komea oli ja kaikille riitti istumapaikkoja.   Valikoima vintage istuimia (kaksi nojatuolia ja yksi sohva) ja rätisevä kokko, eipä siinä paljon muuta kaipaa.  Tervetuloa teatteri Isoon Liekkiin.  Kokosta tulee mainita, että se sekä kipinöi  että savutti riittävästi.  Pahat henget tuli siis häädettyä. Tervemenoa! Lopuksi uhrattiin ne istuimet.

- Väijyin vesipisaroita räystään alla hyvän tovin,  mikä oli suuri kokemus samalla tavalla kuin kalastaminen.  Rauhoittavaa ja mieltä tyhjentävää.  Kuvankin sain: pisara on pyöreä.

- Pääsiäisen avainasiat: perhe, rentous, valo, hanki, lakeus, liekit, oleminen.


Kommentit

 1. Poskipunat ja pisamat saavutti meidänkin nuoremmassa tytössä suursuosion, samoin huivi ja noidan lakki. Mikäpä siinä, voisi sitä riemua repiä huonommistakin asioista :) Tosin täytynee ostaa ensi vuotta ajatellen oikea punainen poskipuna, nykyinen ei oikein täyttänyt värivaatimuksia...

  Kerrassaan hieno pisara ja ihania kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mun poskipunani onkin nyt onnellinen, kun se on vihdoin päässyt aktiivikäyttöön :)

  Just noin se pitää mennä, että ottaa ilon vastaan kun se tulee.

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo kisuliinihan on ihan kuin kopio meitin Fedjasta! Eksyin tänään blogiisi, ja tykkään tunnelmasta kovasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit