Hanki sinäkin Retro Plus!

ReeÄnAa - kyllä aikuiset tietää, ole sinä lapsi tekemättä mitään mitä me ei olla tehty.

ReeÄnAalta huomenta!  Ihan mukavalla asialla tässä soittelen kun meillä olisi nyt tarjota ihan oma räätälöity retroliittymä kaikille teille vanhemmille, jotka olette vähän huolestuneita lasten puhelimien käytöstä!  Meidän Retro Plus -liittymä on kehitetty vastaamaan lasten tarpeita Mannerheimin vuonna 1922 teettämän tutkimuksen ja Lapsieikuulunettiin -yhdistyksen ohjeistusten perusteella. 

Pakettiin kuuluu kännykkään asennettava pyöritettävä numerolevy, joka aika mukavasti rompsottaa aina siinä sitten kun sitä pyörittää.  Nettiliittymää ei tietysti ole, eikä tekstiviestejä voi lähettää, koska meidän mielestä voi ihan hyvin lähettää ihan oikean kirjeen.  Me täällä ReeÄnAalla teemmekin yhteistyötä Postin Itellan Postin kanssa ja autamme näin laajentamaan siellä työntekijöiden toimenkuvaa nurmikonleikkuusta ja lumen luonnista postin kuljettamisen puolelle. 

Puhelimeen laitetaan totta kai myös some-esto, ettei sitten kavereiden kanssa tule liikaa seurusteltua. Kyllähän niitä näkee välitunneilla, ja kesäisin voi pitää päiväkirjaa ja sitten syksyllä voi vaihtaa omansa kaverin päiväkirjaan niin se on kiva. Toki otamme huomioon yksinäiset lapset sillä tavalla että puhelimeen tallennetaan valmiiksi numerot neiti ajalle ja sitten tällaiselle keskustelulinjalle, jossa voi ääneti kuunnella toisten hengitystä, tai jos oikein tuuri käy niin joku saattaa puhuakin! Esimerkiksi viime viikolla juuri tuntematon ääni sanoi että "onks tääl ketään? Tääl on joku, mä kuulen sun hengityksen!"  Se oli jännittävä hetki kyllä ihan kun meidän testikäyttäjä oli juuri silloin soittanut, kyllä me tuolla kahvihuoneessa asiasta niin sitten keskusteltiin!

Eikä tässä vielä kaikki, meillä on kuulkaa nyt koulujen alkamisen kunniaksi erikoistarjouksena vielä kaupan päälle oikein ihana käpylehmä diy -pakkaus, joka sisältää kävyn sekä kolme tulitikkua jaloiksi.  Sen neljännenhän lapsi voi sitten vuolla itse, me täällä ReeÄnAalla pyrimme näin tukemaan lasten oma-alotteellisuutta ja mielikuvituksen kukoistusta.

Että miltä se kuulosti, eiköhän laiteta teidänkin lapsille Retro Plussat niin ei tarvitse huolehtia, että ne puuhaisivat jotain mitä te, arvoisa vanhempi, ette päässeet lapsena kokemaan!

Tai jos teidän perheelle sopisi kuitenkin aivan tämä meidän Retro Plus Ekstra -viihdepaketti, niin siihen kuulkaa tulee sitten tämmöinen puukuorinen vastaanotin ja tulitikku jolla voi sitten napit kiilata niin että ne pysyvät alas painettuina (ja näin meidän kesken, kannattaa kyllä vahtia ettei lapset varasta tätä tikkua käpylehmällensä, nämä nykyajan penikat eivät meinaa jaksaa vuolla itse sitä puuttuvaa jalkaa).  Vastaanottimeen  on ohjelmoitu kaikki Spede Showt, Lauantaitanssit, Pikkukakkoset (70- ja 80- luvun jaksot), Veli Puolikuut, Tabut, Hymyhuulet, Soidinmenot, Toivotaan Toivotaan, Hittimittari (kello yhdeksän jälkeen) sekä aivan kaikki koskaan pidetyt Kultaisen- ja Hopeisen Harmonikan kisat!  Siitä voi sitten katsoa koko perheen kanssa kaikenlaista tervehenkistä, kehittävää ja ennen kaikkea opettavaista!  Kukapa voisi unohtaa esimerkiksi Pääsiäishanukkaan reseptiä! Ei me täällä ReeÄnAalla ainakaan. 

Jos sinäkin haluat lapsesi saavan samat tervehenkiset eväät elämään kuin itse sait, sano auts töks töks ja laula että pim pim pim pim pipimpam (tai se Akin ja Turon herkkumutteribiisi on kanssa tosi kiva), eikä mitään mitä nämä Beatat tai Herbamaret vai mitä niitä tuubittajia nyt on, sanovat ja laulavat.  Me täällä ReeÄnAa Viihteellä uskomme, että lasten parhaaksi on viihdyttyä aikuisten tekemän viihteen äärellä eikä yrittää tuottaa itse yhtään mitään.  Varsinkaan nettiin. Käpylehmä on siitä hyvä, että sitä ei voi laittaa nettiin - ainakaan Retro Plussalla.

Kaupan päälle meillä on vielä kuulkaa ihan superekstrapalkintona aito pimpparauta ja jos perheessä on poika niin kajaali, turkoosi luomiväri ja yksi korvakoru (saa valita ristin tai renkaan) tulee mukana!

Että miltä kuulostaa, eiköhän laiteta teillekin nyt liittymä tulemaan?

Kommentit

 1. No niin, siis just näin :D kyllä ennen oli kaikki paremmin!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jes! Kyllä kannatti olla kesätöissä puhelinmyyjänä! :D

   Poista
 3. No kyllä, tämähän tuli kuin tilauksesta, kun kuopuskin alkoi vaatia omaa puhelinta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että mä rikastun kun menen heti huomenna briiffaamaan tämän jollekin operaattorille!
   Kaksi kolmesta on heti valmiita tilaamaan, ja kolmaskin on samaa mieltä!
   Kaikille vaan RetroPlussat :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit