Sitä on ilmassa


... Nimittäin kaikenlaista.  Viime viikolla oli siitepölyä, pörriäisiä ja kesäistä huumaa. Menin pihlajan alle hengittämättä kuuntemaan  tasaista vaimeaa surinaa ja laitoin Väinön siihen alle nukkumaan.  Seuraavana päivänä vaunuja ei tohtinut edes hyönteisverkolla varustettuna puun laittaa lähellekään puuta ja hento surina oli vaihtunut Formulameteliin.  SSRRNIUUUUN!!PÖÖÖÖÖRRR!!BZZZZ!!! Onneksi oli se uusi pitkä putki,  ei tarvinnut pistää nenäänsä liian lähelle ja silti sai kuvia pörriäisten pyllyistä. 

Tänään on ollut ilmassa rakeita, vettä, tuulta ja märkää. Pörriäiset on jossain piilossa enkä ole aamupäivän jälkeen tainnut nenääni pistää ovesta ulos itsekään. Iltapäivällä oli pakko ottaa pitkästä aikaa päikkärit kun aivot saivat laskelmat valmiiksi ja huomasivat univajeen.  Mies sen sijaan on pörissyt innosta haettuaan itselleen kajakin.  Sitä pitäisi nyt just päästä kokeilemaan puhallettavaan uima-altaaseen. (???)  Että jos aamulla on jonkun pihamaalla myrskytuulen tuomana ylimääräinen uima-allas, kajakki ja tuommoinen partainen mies, laittakaa sähköpostia niin haen kotiin.

Ison miehen lisäksi pörisee tuo pieninkin, se on oppinut päristelemään, mikä ihan mahtavaa.  Samoin hän osaa läiskytellä kylpyvettä ja ilahtua kun isin ääni kuuluu puhelimesta.  

Isot siskot ja -veli ovat solahtaneet kesälomamoodiin vaivatta. Yksi haluaisi just nyt pakata laukkunsa leiriä varten, vaikka lähtöön on vielä viikko.  Mutku on niin innoissaan ettei malta!  Tiedän, koska olen kuullut tänään sata kertaa että äiti mä en malta oottaa!

Pörrr. 

Äitillä  ei just tänään niin kauheasti pörise, kerään tässä voimia seuraavaan innostuksen puuskaan! Ilmassa on kyllä monta juttua mistä innostua sitten kun ehdin.

Kommentit

Suositut tekstit