JuhannuskuviaMeillä oli hauska juhannus.  Pestiin juhannuspyykkiä, juotiin pikkasen juhannuslimsaa, syötiin karkkia ja lojuskeltiin. Sukuloitiin Soinissa ja mummuloitiin Maliskylällä, missä oli meneillään  sirkusleiri.  Puiden väliin viritetyllä liinalla harjoiteltiin nuorallakävelyä ja minä olin ihan huono.  Siskon pienin poika oppi viikko takaperin ajamaan pyörällä, joten nostettiin vähän vaatimusastetta ja laitettiin Otto polkemaan liinaa pitkin.  No ei sentään, mutta otettin semmoinen kuva kyllä jekuksi äitiä varten.  Mummu yritti suoristaa omenapuuta, joka sitten katkesi siinä hommassa tyystin ja joutui kannetuksi navetan taakse.  Syötiin paistettua ahventa, Väinö maisteli nurmikkoa, minun crocsiani ja marjasosetta.  Hyvin maittoi.

Onnistuttiin olemaan aina siellä missä aurinkokin, mutta uima-allas on vielä kuuraamatta.  Sen voisi tehdä tänään.

Eilen illalla siivottiin leikkimökki ja ajateltiin aloittaa mökissänukkumiskausi, mutta sitten hoksattiinkin ampiaispesä seinän välissä.  Nukkujat siirtyi sisätiloihin ja mies aloitti ampiaisten häätöhommat. En tiedä kannattaako sitä aloittaa koputtelemalla ja potkimalla seinää, jonka takana pesä on, mutta mikäpä minä olen sanomaan...  Seurasin prosessia keittiön ikkunan takaa.  

Kesä on virallisesti puolivälissä, kai tässä voisi kohta suunnitella lomareissua.

Kommentit

 1. Todella hieno tuo teidän leikkimökkinne! Sinne mahtuu ilmeisesti kevyesti isompikin katras nukkumaan. Ja ampiaiset, ush ja inohtus. Lasten vauvakesinä olen oppinut inhoamaan niitä, sillä tuntuu, että aina ne tunkevat pesänsä juuri sinne, missä minulla on ollut tapana nukuttaa vauvaa, syöttää häntä ja ruokailla perheen kanssa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, sinne mahtuu ainakin neljä ihan sopuisasti, jos yksi ei ole täysimittainen (parven tikapuut tulee vähän jalkojen tielle).

   Ampiaiset on nyt onneksi karkotettu - vaikka vainoharhaisena tietysti kuulee nyt surinaa joka puolelta. Tai luultavasti kuuleekin, onhan nyt kesä...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit