Sisustuspostaus


Oli tuossa jokin aika sitten siskon kanssa puhetta blogeista ja minä julistin, että sisustaminen ei jaksa kiinnostaa sitten yhtään, eikä varsinkaan sisustusjutuista bloggaaminen.  Ei ole rahaa ostella kaikenlaista uutta kivaa, ei jaksa sisustustrendejä eikä ottaa kuvaa jos sattuu siirtämään kiikun paikkaa.

Joo mutta että tuota noin.  Ostin sitten tosi kivan ja nätin maton ellokselta, oli heti pakko ottaa kuva ja pistää instaan.  Sitten sain tarpeekseni toisesta lastenhuoneesta ja sisustin sen uusiksi (siitä erikseen juttua myöhemmin).  Ja sitten menin ja vaihdoin työhuoneessa pöydän paikkaa, mistä aiheesta nämä ylläolevat kuvat. Katsokaa: ennen oli pöytä ikkunan edessä, nyt kukat - joihin muuten vaihdoin mullat, että nekin on ihan uutta!  Eikö olekin mielenkiintoista?   Minusta on.  Siis just tällä viikolla, ensi viikolla ei sitten ehkä enää yhtä paljon välttämättä kiinnostele. 

Samalla voin esitellä yhden itselleni antamista joululahjoista: se on tuo Erik Bruunin Kalasääksi joka liitää tuossa vierellä nytkin kun naputtelen.  Näin samanlaisen julisteen kirjamessuilla mutta satasen hinta oli aika paljon liikaa kukkarolleni ja ostos jäi tekemättä.  (Ilmeisesti joku signeerattu kappale, ei tullut tarkemmin katsottua?).  Vaan Erik Bruunillahan on tietysti verkkokauppa, josta kalasääksi lennähti seinälle soppeliin 25 euron hintaan. Minusta se on kaunis!  

Olikohan esi-isillä samanlaista?  Siirtelikö ne kiviä ympäri luolaa tai toiko uusia nätimpiä kiviä metsästysreissuilta kotiin?  Keräsikö ehkä yksi luolanainen asumukseensa ihanasti kimaltelevia kiviä mutta joku toinen tasaisen harmaita?   Voisko joku tehdä tutkimusta esihistoriallisen ihmisen sisustustaipumuksista?  Missä vaiheessa ihmisnainen huomasi, että pöydän paikkaa siirtämällä saattaa päästä kirjoitusblokin yli, tai että kun sohva siirtyy pois nurkasta siinä tekee yhtäkkiä mieli kamalasti löhöillä?  

Koska niin se homma vaan menee.  

Ja on se kyllä hyvä että tuli siirrettyä sohvaakin, löhöilypaikoille on käyttöä kun valon villitsemälle sisustusinnostujalle iski flunssa jonka taltuttamana löhöilee koko muukin perhe.  Pienimmällä ei onneksi tautia ole, mutta se nyt löhöilee muutenkin kaiket päivät.

Kommentit

 1. Mulla oli samanlaisia oivalluksia täällä eilen, esim kuinka ihana paikka sänky on. Tohon pääsin sillä, että aamulla laitoin lakanat pesuun. Sit piti tietenkin myös imuroida, ja kun olin raahannut matot pakkaseen päätin samalla ihan vaan kokeilla, että miltä meidän sohva näyttäisi eri paikassa ja mahtuisiko sänky olkkariin jos jossain vaiheessa poitsu tarttee oman huoneen. No siitähän se sit lähti etenemään ja nyt meillä sitten poika nukkuu omassa huoneessa, sänky on olkkarissa ja pojan huoneen sisustus käynnissä! Tapetit ja lipastot valkattu ja vanhat kalusteet myynnissä. Mutta siis, onko mitään ihanampaa kun sänky olkkarissa kun siinä voi lötkötellä pitkin päivää koska se on siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just näin! Paras sisustus on just sellainen mikä tuntuu hyvältä. Perstuntuma on aina painavampi valintaperuste kuin esteettisyys :)

   Eikä siivoaminen ole ikinä muulloin kivaa kuin silloin kun vaihtaa vähän järjestystä.

   Poista
 2. Kaunis juliste, mutta pidän erityisesti työhuoneesi seinien väristä. Meillä on edessä muutto uuteen kotiin, ja saan ensimmäistä kertaa työhuoneen! Minä siis ainakin tykkäsin tästä postauksesta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on kyllä jännä, vaihtaa sävyä valon mukaan tosi paljon. Monesti olen jo kyllä meinannut maalata uusiksi, mutten ole vielä jaksanut :)

   Poista
 3. Minäkin vaihdoin mullat tälläviikolla..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se aika! Aivan ihania oli ne auringonpaisteiset päivät, kevättalven aurinko on yksi kauneimpia valoja mitä on <3

   Poista
 4. Wau, mikä väri seinissä! Minä en voi sietää sinistä sisustuksessa, tai niin luulin ennen kuin eksyin blogiisi. Tuo näyttää niin hyvältä.
  Meillä sisustetaan ja rempataan. Nyt keittiötä. Oma koti on niin rakas paikka, että siitä tulee pitää hyvin huolta. Joo ja sohvan kääntely ynnä muu mööbelivalssi piristää aina kummasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kuule pitkään ihan sama, mutta muutaman vuoden aikana sinistä on tullut koko ajan lisää, ja etenkin tuollainen tumma haalistunut sininen mitä tuossa matossa on, on mun mielestä ihan tosi kaunis. Tuo mieleen kesäpäivät merenrannalla.

   Työhuoneen seinät on maalattu eräänä juhannuksena, ja niistä tulee aina mieleen kesäyö - sellaisessa hiljaisessa kesäyön valossa ne onkin ehkä kauneimmillaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit