pääsiäinen


Tästä pääsiäisestä jää erityisesti mieleen piirtäminen.  Toisinaan en saa piirrettyä mitään ja toisinaan taas tuntuu että kynä lentää paperilla melkein itsekseen - vaikka käden jomotus kertoo toki ihan muuta.  Aika monta paperia ruttasin ja nakkasin roskikseen, mutta tuloksena on muutama oikein kiva kuva tytöistä. Varmuuden vuoksi piirsin tänään vielä tuon yhden vaikka käsi alkaa olla jo ihan jumissa.

Erityisesti jää mieleen ikävä kyllä myös naapurikirkonkylän tulipalo.  Tuntuu todella murheelliselta että joku haluaa tuhota tieten tahtoen jotain kaunista ja ihmisille tärkeää. Katselin videota jossa kirkon torni kaatuu, enkä voinut olla ajattelematta miten iso työ sen rakentamiseksi on tehty yli kaksisataa vuotta sitten.  Surullista, että se jälki niistä ihmisistä on poissa. 

Onneksi suurin osa pääsiäisen sisällöstä oli sitä perinteistä perheen kesken riekkumista. Oltiin, syötiin, naurettiin ja laulettiin, naurettiin lisää, pelattiin ja sitten taas syötiin.  Olin pääsiäislusmu enkä osallistunut kokon tekoon koska sää oli harmaa ja ihan lössö.  (Vaikka käytin kyllä Väinöä tekosyynä pysytellä sisällä herkkujen läheisyydessä). 

Eilen ja tänään on ollut nättiä ja aurinkoista, pihalla lätäköt kasvaa ja purot pulisee. Hyvä että kerkesin kestohankeilla viikko sitten, siltä reissulta nuo aurinkoiset ulkokuvat.

Kevät aluillaan ja jääkaapissa vielä yksi sitruunatorttukin syömättä.  Aika mukava tilanne kaikenkaikkiaan.

Kommentit

Suositut tekstit