Pulinaa


Auts auts.  Täällä on taas kädet saatu jumiin ja tukkoon niin että kirjoittaminen sattuu, mutta halusin tulla kertomaan että meillä on täällä uusia juttuja meneillään!  Nimittäin isosisko oppi ärrän ja pikkuveli on alkanut sekin mymisemään jotain pientä.  - Enimmäkseen kylläkin karjuu asiansa ja luulen että sen ensimmäinen sana tulee olemaan joku kiukkuinen kuten "urpo".   

Saapa nähdä tuleeko Väinöstä meidän lapsista ensimmäinen joka oppii ärrän ilman opettelua.  Ainakin nyt tulee perusteellinen ärräkylpy kun kaksi isompaa tankkaa vieressä että en dren dren ja yn dryn dryn. 

Toisaalta, jos se ensimmäinen sana oliskin ulpo, niin ei kuulostaisi yhtään niin kiukkuiselta.

Nyt kun sain tämän tälkeän asian kellottua aion vielä kokeilla josko pystyisin piiltämään vähän ötököitä ennen kuin Väinö helää päikkäleiltä. (Ihan pelseestä tämmöiset käsikivut).

Puheliasta sunnuntaita!

Kommentit

 1. Hienoa isosisko...on se kumma miten joskus tuo ärrä tuottaa vaikeuksia...on tuottanut meidänkin perheessä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinpa saanutkin kuvan siitä hetkestä kun se ärrä pärähti ekan kerran ihan uudenlaisessa sanassa, oli nimittäin melko levee hymy!

   Poista
 2. Onnea ärrästä! Meillä sen kanssa ihmetellään myös, että tuleekohan yhdelle lapsista ollenkaan ilman jotakin apua. Kaipa sitä neuvolan kautta olisi saatavana, pitää vain muistaa kysellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä ihan kauhea kiire ole, mutta toki pienenä oppii paremmin - jos malttaa opetella!
   Meillä poika on nyt viidennellä ja saadaan tehdä kovasti töitä jos halutaan se ärrä löytää...

   Poista
 3. Tsih! Ja hei, upea juttu tuon Ärrän kanssa! Meilläkin vielä isomman kanssa hieman harjoitellaan, mutta kohtalaisen hyvin jo tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta ku harjottelua vaan! Se onnistuminen kyllä palkitsee, että tsemppiä teillekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit