huh


Kesäterveiset sohvanpohjalta!  Viikko on ollut aika rankka ja viimeiset pari päivää onkin sitten tullut vietettyä tyystin vaakatasossa sohvanpohjalla.  Mikäli meno jatkuu samanmoisena (kuten epäilen), pysyy blogi hiljaisena.   Minä keskityn täällä pitämään asioita sisälläni (oho, kuulostipa pahaenteiseltä, tarkoitin tietysti vatsassani).  Onneksi uskollinen Emma pitää seuraa ja vahtii emännän oloa tuossa mahan päällä.  Ja onneksi kyse ei ole mistään vakavammasta, ei kannata huolestua!

Sateesta huolimatta mukavia kesäpäiviä ja leppoisaa sunnuntaita kaikille!

PS: Ottaisin vastaan kevyitä ja ilahduttavia lukuvinkkejä.  Jouduin siirtämään nerokkaan Alice Munron jäähypenkille kun kyllästyin siihen, ettei kukaan niissä tarinoissa tule onnelliseksi - voi sitä väärinkäsitysten ja epäröinnin määrää.  Vaadin kepeyttä ja kevytkenkäisyyttä peliin, asap! 

Tai sitten joku makoisa kesädekkari vois olla kiva...

Jaksa nyt tässä mitään realismia.  ;)

Kommentit

 1. Sophie Kinsellan pokkarit on kevyitä ja hauskoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäkin olen joskus lukenut - ja katsonut leffoja käsittääkseni... Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Ite oon tykännyt David Nichollsin kirjoista ("Sinä päivänä", "Kaikki peliin"), uusinta en ole vielä lukenut. Ja sitten esim. voisin kehotella lukemaan Sarah Winmanin "Kani nimeltä jumala" -kirjaa. Tai J.K. Rowlingin "Paikka vapaana". Ja dekkarina vaikka Robert Galbraithin (aka J.K. Rowling) "Käen kutsu". Ja sithän sulle vois käydä vaikka toi Eve Hietamiehen "Yösyöttö" tai "Tarhapäivä". Parempaa oloa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon sinä päivänä olenkin nähnyt leffana...Pitääpä tsekata nuo toiset kirjat! Kani nimelta Jumala on mahtava kirja, mutta Rowlingilta olen lukenut vain Potterit - ja Hietamieheltä en yhtään mitään!

   Poista
  2. Paikka vapaana on tosi hyvä, mutta älä lue sitäkään nyt! Nuo Rowling/Galbraith dekkarit on tähän hätään sopivampia :)
   Kokeile sitä Bradleyta, jonka lainasit viime kerralla - se on oikein leppoisa. Ei kun. Jaa, sekin voi olla vähän rajoilla...

   Poista
 3. Ja jos kevytkenkäistä ja hömpänpömppää, niin Kajsa Ingemarssonin kirjat on kanssa ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti jotain muuta kuin "Nähdään vuoden päästä mutta ei pidetä yhteyttä siinä välissä ja sitten ei nähdäkään ja kuollaan yksinäisinä ja onnettomina kun tuli pikku väärinkäsitys". Että testaan Ingemarssonia myös ihan mielelläni tähän mielentilaan :D

   Poista
 4. Oletko lukenut Camilla Läckbergin dekkareita? Niihin jää koukkuun...uusinta en malttanut odottaa kirjastosta vaan ostin omaksi, kesälomalahjaksi?... Vähän toisenlaisia ovat Victoria Hislopin kirjat Saari ja Elämänlankaa. Eivät siis nekään raskaita vaan paksuudestaan huolimatta aika hotkaistavia. Tosin sitä Saarta jonotin kirjastosta pari kuukautta. Että taitavat olla suosittuja.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin kuin olisin hyllyssä eilen katsellut Läckbergiä, täytyypä tarkistaa! Luulen, että tuo Saari onkin käynyt lainassa mutta en ehtinyt lukea, vaikutti kyllä mielenkiintoiselta! Just semmoisia hotkaisukirjoja tähän kaipaisi :)

   Poista
 5. Minä tykkään Kate Atkinsonin dekkareista, Skotlantia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit