Juhannuksia

 Emmakin poimi juhannuskukkia ja tarkasti pihasaunan.  
Perhosjahti päättyi tuloksettomana.

Juhannus ohitettiin kaikessa rauhassa.  Sää pysyi sateisena, mutta lämpeni sentään jo kesäisen tuntuiseksi - ja nähtiin sitä aurinkoakin välillä, mikä oli oikein kiva.    Oltiin ulkona aina kun voitiin, lämmitettiin pihasauna ja oltiin vaan.

Oma vointi on edelleen huono, ja positiivinen asennekin on jo kovasti koetuksella.  Välillä kiukuttelen oikein  huolella ja ärsyttää, että kesä kulkee ohi sillä aikaa kun minä makaan keittiön sohvalla.   Olen saanut seuraakin, sillä koiralla on ilmeisesti valeraskaus.  Se kantaa vinkupossua huolestuneen näköisenä paikasta toiseen, eikä oikein näytä itsekään ymmärtävän että minkä takia.  Tuolla se  nököttää jaloissani possun kanssa tälläkin hetkellä... Ja vaikka jopa pentuaikana yöt saatiin nukkua ihan rauhassa, niin nyt Emma vinkuu, raapii ja ulvoo vintin oven takana aivan lohduttomana kun joutuu viettämään yöt yksin alakerrassa.    Että yöheräämisiäkin täällä jo harjoitellaan!

Ratkaisin omat uniongelmani siirtymällä nukkumaan leikkimökkiin lasten kanssa, mies ei öisin reagoi mihinkään maanjäristystä pienempään, joten se pärjää sisätiloissakin.  

Että semmoista kesänviettoa.  Siirrynkin tästä taas lepuuttamaan päätä tuonne sohvatyynyjen sekaan...

Kommentit

Suositut tekstit