Viimeisenä lomaviikonloppuna


... On päässä päällimmäisenä ajatus: EIIIIIII......

Harmittaa, että loma loppuu, eikä huvita mennä maanantaiaamuna työpaikalle, ei vaikka miten positiivinen yrittäis olla.  Ei sillä että hirveesti edes yrittäisin.  Mutta nyt on vielä loma.  

Tällä viimeisellä viikolla olen lukenut melkein joka päivä.  Lukenut ja lukenut.  Ja sitten lukenut vähän lisää.  Kolme Baueria, kaksi Kingiä ja eilen illala yhden Cecilia Ahernin kirjan kun en uskaltanut aloittaa Varistyttöä vaikka teippasin sen pelottavan kansikuvan päälle vihreän paperin.  Annan sen nyt vähän asettua ja tartun siihen jahka pystytään olemaan samassa huoneessa.  Näin painajaista onttosilmäisestä tytöstä jo ennen kuin hain kirjan kirjastosta, että meillä on nyt vielä vähän välimatkaa toisiimme tässä näin...

Sitten olen kuulkaa hankkinut viimein puhelimeen dataliittymän ja mennyt instagramiin!  Sen kunniaksi tein ensin uudet linkkipallerot tuonne sivupalkkiin ja sitten korvasin ne pelkillä teksteillä kun alkoi ärsyttämään kaikki pallerot ylipäätään.  Ja sitten vaihdoin ne pallerot takaisin, ehtiihän tässä lomalla, kato.  Mutta siis tulkaa katsomaan instagramiin ja ennen kaikkea vinkatkaa kivoja seurattavia!  Itsenne esimerkiksi. Yllättävän mukavaksi olen tuon(kin) paikan huomannut. Nimellä kuplatiina löytyy mm.  kuva komeasta perhosen toukasta, joka tänään kamunsa kanssa möngersi pihlajan varrella.  Viis pistettä sille, joka osaa ötökän nimetä.

Olen myös nukkunut muutaman yön leikkimökissä (huvikseni), kaksi sohvalla (tytölle iski mahatauti) ja yhden lastenhuoneen lattialla (niin kova ukkonen, että tultiin leikkimökistä sisälle).   Ihan hauskaa vaihtelua vaikka selkä onkin jumissa.  Viime yönä en nukkunut, koska alkoi niin harmittaa tämä loman loppuminen. 

Siinäpä sekalainen raportti.  Etukäteen raportoin, että loppupäivän ajattelin pääasiassa lorvia, piirtää, lukea ja kenties torkkua.  Huomenna mennään päiväksi rannalle eikä pidetä kiirettä pois.

Kommentit

Suositut tekstit