Suuri messuesittelyOikein lämpimästi tervetuloa kirkonmäen ensimmäisille leikkimökkimessuille!  Näytteilleasettajia on yksi, team meikäläiset.  Kohteen leikkimökki edustaa tyyliltään huvikumpu-funkkista ja on toteutettu hartiapankkiprojektina freestyletekniikalla usean kesän mittaan. Viimeisimpänä valmistuivat terassi sekä sisäpuolen pienet fiksaukset. Kohteessa on käytetty suurilta osin kierrätysmateriaaleja ja päätalon remontista ylijäänyttä kamaa, mutta ei lainkaan vatupassia.   Tilaan on tavoiteltu runsasta luonnollista valaistusta, jota mökin seitsemän ikkunaa päästävät läpi parhaansa mukaan.   Seinäpintojen mäntypaneelit on jätetty luonnolliseen tilaansa, mikä onkin tämän kesän kuumin leikkimökkitrendi syystä että kuka jaksaa maalata?  Ei me.

Trendiasioista puheenollen, unohdetaanpa trendit ja puhutaan siitä mikä on tärkeää hyvässä lekotteluleikkimökissä:  Aku Ankat (niitä on riittävästi), lepopaikat (heteka, parvi ja tarvittaessa lisäpatjat lattialla), kiipeilymahdollisuudet (yhdet tikkaat sisällä, toiset ulkona) ja pitkät kesäyöt, jotka voi riekkua rauhassa vanhempien kuorsatessa isossa talossa.   Heteka toimii trampoliinin korvikkeena ja isompia hyppyjä voi harjoitella parvelta kunhan lattia on peitetty patjoilla, tyynyillä ja muilla pehmustetuilla sisustuselementeillä. Siksipä niitä onkin aina hollilla pomppufiiliksen varalta. 

Mökki on mitoitettu kolmen lapsen tarpeisiin, mutta siellä on yöpynyt enimmillään viisi.  Aikuiset odottelevat vielä omaa vuoroaan toiveikkaina. Semmoinen mökki tehtiin, missä itsekin tykättäis olla.  Ja aiotaan toki ollakin.


PS: Messuhengessä kuvasin leikkimökistä myös esittelyvideon, mutta bloggeri ei sitten halunnut sitä tähän ladata.  Facebookin puolelle se kuitenkin kelpasi, joten sieltä sen voi käydä tsekkaamassa!

Kommentit

 1. Tuo on kyllä ihan paras mökki!
  Mistä tuo kiikku on ilmestynyt? Sekin on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiikku tuli sukulaisten nurkista, ollut meillä itseasiassa monta vuotta, mutta ei ole hetkeen tainnut olla esillä...

   Poista
 2. Aivan mahtava leikkimökki - miekin haluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun rakentamaan sitten, suunnitella ei tarvi, tätäkään ei suunniteltu etukäteen yhtään. Ehkä siitä siksi tulikin niin hiano!

   Poista
 3. Oi että, tosi hurmaava mökki! Kelpaisi minullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä hieno meidänkin mielestä, eikä varmasti ole toista samanlaista!

   Poista
 4. Voi miten kiva leikkimökki! Kyllä tuo passaisi aikuisten leikkimökiksikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluttiinkin, että mökistä tulee sen kokoinen että sille on käyttöä pitkään! Mukava lekottelupaikka isommallekin väelle!

   Poista
 5. Olen tunnustautunut faniksi ennenkin, mutta kerron sen vielä uudelleenkin, että tuhat tykkäystä ja ilmapallosadetta, on se niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkimökki kiittää kehuista! On se ne kyllä ansainnut meidän mielestä ;)

   Poista
 6. Ihana leikkimökki! Ja mikä messuesittely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaiset varjomessut on ihan kivoja järjestää :)

   Poista
 7. Huikea leikkimökki ja mahtava messuesittely :D Tähän sopisi taustalle Munamiehen Pomppufiilis -laulu, joka on taas soinut muutaman päivän päässäni ja alkoi tämän postauksen luettuani taas soida hetken tauon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Pomppufiilistä on kovasti ollut ilmassa, mökki on ihan täynnä patjoja ja peittoja koska siellä lähinnä joko nukutaan ja pompitaan. Paitsi eilen illalla piti kantaa kamppeet sisälle kun tuli niin kova ukkonen...

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit