10


Heippa vaan heinäkuullekin, miten sujuu kesä siellä ruutujen toisella puolella?   Täällä sujuu ihan loistavasti!  Olen lukenut pari kesäkirjaa ja hain jo kirjastosta kasan lisää.  Vähän joka sorttia kun ei ikinä tiedä mitä tekee mieli.  Suunnitellut lomaa, joka alkaa ylihuomenna.  Jonnekin päin lähdetään, mutta ihan sillai rennosti vaan.  Ei tehdä liian tarkkoja suunnitelmia: listalla on huvipuisto ja meri. 

Viime viikonloppu oli niin hieno, että en edes kestä.  Vietettiin tuplasynttäreitä: isän kuuskymppisiä ja papan ysikymppisiä. Sankarit oli aurinkoisia, juhlaväki samaten.  Syötiin, juteltiin, naurettiin, laulettiin ja itkettiinkin.  Tultiin niin onnelliseksi, että virnuilen vieläkin! Serkkupoikien laulut oli taas hienoja, ja sai miettimään josko kuitenkin oppisin soittamaan tuota kitaraa.   Minun ja siskon lauluesitys oli ensimmäinen sitten lapsuusvuosien, mutta  ihan meidän näköinen... ja kuuloinen. Sisko soitti kazoota, mutta minä unohdin pyykkilaudan takapenkille. Meidän serkusten yölliset minijalkapallo- ja mölkkymatsit kesti niin kauan, että kaste kasteli tennarit ja vatsalihakset kramppasi nauramisesta.  

Nukuin isossa teltassa lasten kanssa, palelin ja sain kesäflunssan. Mutta sepä ei haittaa. Kohta on loma ja olo alkaa olla siihen valmis. 

 

Kommentit

 1. *myhäil huok*
  :)

  Minä aloin jo pohtia, että voisko kanteleella säestää helposti? Ja onkohan se meidän vanha kantele vielä tallessa? Tai jos koittais sittenkin opetella sitä haitarin soittoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa! Kantele on täällä meillä, mutta siitä puuttuu yksi tappi. Ei liene hankala hommata uusi tappi tai uusi kantele. Ja kanteleen soittaminenhan on ihan piis of keik. Perustetaan oma muskari :D

   Poista
  2. No äkkiäkös miehesi siihen uuden tapin veistää! Uusien kanteleiden hinnat oli melko muikeita, mutta jos jostain ehkä löytäis käytettynä edullisen, niin sellaista vois harkita :) Toinen soitin, mitä harkitsin, oli melodica, mutta sekin on yllättävän hintava. Mutta onhan aina triangeli. ja rytmikapulat.

   Poista
  3. No kato, onhan siinä isän veistämä tappi, mutta siinä ei ole pitoa yhtään. Mulla on marakassi, triangeli ja sellainen lasten xylofoni. Ja tuo kitara...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit