Kuumaa

 Näsijärvi nättinä

Nyt on nähty huvipuisto, näsijärvi, delfiinit ja vapisevin jaloin seisottu selkä seinää vasten näsinneulassa ja vilkuiltu maisemia. (Minä vapisin, muut kiipeili siihen ikkunalaudalle ja aiheutti minulle rytmihäiriöitä).  Koettu kaupunkiseikkailu kun etsittiin parkkihallia, koska se särkänniemen parkkipaikka ei tänä kesänä vedä.  Ja meillä tuli tietenkin pieni väärinymmärrystilanne siinä kartturin ja kuskin välille.   Oli kuumaa ja ihan hauskaa, vaikka meikäläinen vähän mökötti sen seikkailun aiheuttaman ajanhukan takia.

Sitten on nähty Keskisen tivoli, jossa oli myös kuumaa ja hauskaa, mutta myös parkkipaikkoja, mistä annoin ison plussan.  Mies onki minulle hienon pehmon semmoisella kouralla, tiiätte varmasti ne turhauttavat laitteet?  Koskaan en ole nähnyt kenenkään saavan sillä mitään, mutta mies nosti eka yrittämällä sen minkä halusin.  Kyllä olin onnellinen!

Koska on koko ajan niin kuuma, ostettiin miehellekin uimahousut.  Ajeltiin tivolista Kaatialan louhokselle polskimaan.  Kannattaa käydä, siellä on kirkas vesi ja paljon nättejä (joskin aika teräviä) kiviä.  Vesikään ei ollut niin kylmää kuin normaalisti, joten kelpasi siellä jälleen kerran uida.  Pikkuisen meinasi olla hankaluuksia pois lähtiessä, kun mies tajusi uineensa auton avaimet taskussa.  Ja että ne avaimet ei sitten enää olleetkaan siellä taskussa.  Hah!  Eipä siinä, koska paikalla oli paljon ihania kesäihmisiä, ne kaikki koittivat kovasti bongata "semmosta mustaa möykkyä" sieltä pohjasta.  Soittelin palomiehille ja hinauspalveluille lainapuhelimella, koska omat oli tietenkin autossa lukkojen takana, mutta sitten kävi säkä, ja yksi ihana nainen (sama joka lainasi puhelinta) sukelsi justiinsa oikeassa kohdassa ja nousi avainten kanssa!  Ojensi ne miehelle, joka tietysti molskautti ne saman tien takaisin veteen.  Onneksi oltiin rannassa jo.  Tätäkin kautta lähetetään ihan valtavan aurinkoiset kiitokset kaikille auttaneille, niillekin pojille, jotka varmaan tunnin jaksoi meidän avaimia etsiä. Kiitos!  

Että ihan vinkkinä vaan, kun ostatte uimahousuja, ostakaa semmoiset missä ei ole taskuja. 


Kommentit

 1. Mietin muuten jälkikäteen juuri tuota, että miksi ihmeessä uimahousuissa on taskut?

  Onneksi ne avaimet löyty ja lomaan mahtui paljon kivaakin hölmäjen juttujen vastapainoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa minäkin ihmettelin, mutta ehkä mies tarvii taskuja kun niillä ei yleensä näy rantakasseja?

   Poista
 2. Siis ikinä en kyllä ole nähnyt, että joku niistä kourista jotain voittaa :D
  Sen sijaan olen täysin vakuuttunut siitä, että niitä on peukaloitu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mekin tietysti innostuttiin ja koitettiin saada muillekin perheenjäsenille jotain kivaa, mutta hukkaan meni ainakin kuus euroa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit