Vessaremppa osa 2
Siellä ne leveät jalkalistat nyt on...

No niin, siinäpä se meidän uus vessa.  Isokuvioisen tapetin sijaan tuli  saven ja mudan väriä: seinään Tikkurilan puolihimmeä kalsiitti ja kaappiin kiiltävä kontiainen.  Muuten ihan vaan valkoista, tasoon vieläpä kuultovalkoista. Kenenkään muun ehdotuksesta en varmaan olisi sellaista suostunut kokeilemaankaan...  Mutta kun oli sopivasti sellainen purkki kaapissa eikä enää kiinnostanut käyttää enempää rahaa, niin päätin tykätä kuultovalkoisesta ainakin yhden tason verran.

Tekemättä on seuraavaa:  sähköjohtojen kiinnitys takaisin (mies lupasi hoitaa tämän), kulmalistat panelien päältä ja kattolistat.  Myös ovi menee maalaukseen, nykyinen sitruunankeltainen on tietysti ihan hauska, mutta tässä kohtaa Tikkurila jostain syystä oli päättänyt, että sitruunankeltaisen ei tarvitse olla peittävä väri.  Niinpä ovi on kuultositruunankeltainen.  Ei toimi.

Hommeli oli vanhan talon mittakaavassa pieni, mutta riittihän tuossa toki tekemistä moneksi päiväksi kun ei kiirettäkään tarvinnut pitää.  Mulla oli hauskaa!  No hetkittäin ei ollut, mutta pääsääntöisesti nautin tästä. Jopa siinä määrin, että toukokuun lomaviikon ajattelin käyttää terassihommissa.  Ja sitä ennen meinaan tapetoida yläkerran vessassa.  Paitsi jos on näin kauniita ilmoja, missä tapauksessa teen tai olen tekemättä jotain pihalla.  Valinnanvaraahan riittää.

Kommentit

 1. Nätti! Erityisen somat hammasharjamukit :)

  VastaaPoista
 2. Hiihaa! Olen tuota kontiaista miettinyt, mutta en löytänyt sille kaveria. Nyt tiedän, mitä metsästää. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hienoa jälkeä kyllä oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mäkin sanosin, että tätä remppamiestä -naista voi käyttää toistekin :)

   Poista
 4. Kiva pikkuprojekti, mutta kuitenkin niin tärkeä jokapäiväinen juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo, kyllä ehdottomasti elämänlaatu koheni nyt kun vessa näyttää mukavalta :D

   Poista
 5. Ootpa kätevä! Tykkään väreistä, tuo kontiainen on jo sananakin ihanan värinen. Muistan kans lastua pyöritelleeni - vielä en oo mihinkään keksinyt tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me kätevät! Saunaa en ole ikinä rakentanu ;)

   Kontiainen on tosi nätti sävy, mutta muuttuu kyllä hurjasti eri valoissa!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit