Taas sunnuntai


 Bowiella ja Poirotilla on ankaran viileä tuijotuskisa pöydänkulmalla.


Hyvin pitkälti totaalinen sunnuntaiolo.  Ei tippaakaan toimelias, vaan semmonen tämmönen: köllöttelis, lueskelis, tai mitä jos opiskelis?  Lueskelin tuhatta ja yhtä albumia, siellä oli aika monta itsellenikin rakasta, kasa ikinäkuullukkaan -osastoa, sellaisia joista en tykkää ollenkaan mutta myös niitä, jotka herätti mielenkiinnon.  Täytynee tutustua joskus. 

Sitten koitin vähän opiskella noita filtteriasioita kun mies mulle semmoisen edullisen setin hommasi.  Nyt on muutama harmaasuodin, yksi polarisoiva, yksi perus uv-suodin ja sitten se semmonen violetti, jolle ei lukemani mukaan välttämättä ole käyttöä.  Ehkä sen verran pääsin jyvälle, että on pikkasen jotain suuntaa miten näitä käyttää, mutta täytyy tietysti päästä kokeilemaan.  Joskus. 

Että sunnuntaihommista on enää tuo köllöttely suorittamatta.  Luulenpa että voisin siirtyä sen pariin tästä jotakuinkin vaikka heti. 

Kommentit

  1. Köllöttely kuullostaa todella hyvältä vaihtoehdolta! Voisin siirtyä minäkin sitä harrastamaan heti jos joku taikoisi kaikki puhtaat pyykit koreistaan siististi komeroihin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä muu väki katsoi Hobbittia verhot kiinni ja valot pois, niin ettei sotkua edes erottanut. Saatoin siis ihan rauhassa katsella omaa sarjaa Netflixistä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit