Suosituksia

 Myös on hyvä: ripustaa ikkunaan kristallipallo, kastella kukkiansa hyvin (hups), istuttaa kärhöjä ja Prinssi Caspian taas vaan siksi kun hänestä niin tykkään ja hän ymmärtää tuon överin päälle.


Maijja se otti ja haastoi jakamaan suosituksia, mietin vähän ja näitä nyt ainakin suosittelen:

- Toimintaterapiaa.  Suunnittele, sahaa, sirkkelöi, maalaa, tapetoi, naulaa, pakkeloi, piirrä, ompele, virkkaa ja kudo.  Jätä kesken tai muuta suunnitelmia lennosta jos siltä tuntuu.  Pidä aikataulu väljänä ja muista hyvät kahvitauot jos maltat semmoisia pitää.

- Akkujen lataamista.  Kuulemma urheilustakin saa energiaa, ja saahan siitä, mutta mitä tekee kännykkä kun virta on loppu?  Ei se lenkille lähde. Mene siis sinne mihin aurinko paistaa ja lataudu.  Pistä silmät kiinni tai katsele taivasta.  Älä hirveesti pohdiskele.  Jatka.

-  Vedä överit.  Ole epäylevä ja katso lempparisarjaa kymmenen jaksoa putkeen.  Lohtusarja toimii kuin vauvalla tutti ja tasoittaa hermot, hauska sarjakaveri naurattaa ja Sherlockia pitää katsoa koska Martin Freeman ja Benedict Cumberbatch.  (Kiitos Gilmoren tytöt, Modern Family ja, niin, Sherlock).

- Puhalla saippuakuplia auton ikkunasta, työpaikan kahvitauolla ja  laiturilla.  Tuli mieleen: kesällä pitkän automatkan kesken voisi pitää kuplienpuhallustauon. Note to self: pidä hanskalokerossa saippuakuplapurkkeja valmiina.

- Kirjoita muistiin asioita, koska muuten unohdat ihan mahtavia juttuja. Esimerkiksi: "Ensin ihmisetkin oli nuijapäitä, mutta sitten ne kasvoi aikuisiksi ja joistakin tuli sammakoita."  

Omia suosituksiaan jakamaan haastan  Helin, auringonkerääjän, SuperSannan ja Piipadoon tytöt.

Kommentit

 1. Minunkin listalleni oli vähällä tulla jokin kolmosen kaltainen, kun aina pitäis olla niin terveyshenkinen ja tasapainoinen, mitä sitten jos tahtoo joskus katsoa kuinka supermarjo laittaa toisten asiat järjestykseen ja Kari Aihinen kertoo kuinka keittiössä on kivempaa ja että lanttu on ihan hyvää. Siinä voi sitten sohvalta miettiä, että pitäiskö sitä itsekin vähän vähentää siivoamista (haittaako se viiden sentin pölykerros oikeasti ketään ja astioitakin voi ostaa uusia, jos ei jaksa tiskata) ja voishan sitä laittaa enemmän suolaa ruokaan. Satuhäistä nyt puhumattakaan. Ei se tee ihmisestä mitenkään älyllisesti huonompaa, jos joskus sivistää itseään tyhmillä ohjelmilla.
  Myös jäätelö aamupalaksi on hyvä ja edellisen päivän juhlista jäänyt kakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun mielestä sohva ja telkkari pitää hyödyntää kunnolla jos niistä on rahaa maksanut :) Eikä hävetä myöntää, että rentoudun telkkarin äärellä joka ilta, ja yksi mukavimmista sunnuntaipäivistä oli se, kun sain olla yksin kotona ja katsoin koko päivän Walking Deadia sohvalla.

   Poista
 2. Epäylevyys kunniaan! Ennemmin överit, kuin vajarit! Ja siis toimintaterapia, todellakin. Mulla käy toisinaan niin, että jää ajatus junnaamaan: siis murehdin tai mässäilen mielessäni yhtä ja samaa. Sillon pitäis tajuta lähteä haravoimaan, alkaa tiskaamaan, you name it. Tehdä vaan eikä miettiä.

  Lisätään viimeiseen suositukseen: asioita on hyvä myös piirtää talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, valitettavasti on mullekin tuttua tuo murehtimiseen jämähtäminen. Mikään ei toimi niin hyvin kuin touhuaminen niissä tilanteissa! Tosin tiskaaminen ei mulla ole kauhean mieluinen vaihtoehto :)

   Piirtäminen, ilman muuta!

   Poista
 3. Teillä olis kivaa olla toimintaterapiassa. Tuo energia tuntuu tänne asti. Kristallit ja saippuakuplat, jes. Ensi kesänä ostan kyllä mansikoita aina kun torin ohi kuljen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimintaterapia tuntuu ja näkyy, näkyy myös ihan kaamea sotku kun ei ole ehtinyt kotitöistä huolehtia tässä remppakuumeessa...

   Oi, mansikoita...

   Poista
 4. Kiitos hauskasta haasteesta, täytyy ryhtyäkin miettimään mitä sitä suosittelisi, telkkariöverit voisi omallekin listalle nostaa! :)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa suositella _ihan_ mitä vaan! Telkariöverit forever.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit