Lämmintä kättä

#anopillelapaset

Tadaa!  Tässä on ensimmäiset viralliset peukalokiilani ja vielä kirjoneulotut sellaset *tuuletusta.  Niin tuli nätit. Myöskin snadisti  kuhmuraiset eikä aivan identtiset, mutta kyllä mä sanosin, että ylpee olen. Nämä on sitten anopin joululahja  -uskallan julkistaa täällä, koska Irma ei netissä roiku.  Ja jos joku teistä sisaruksista tai muista sukulaisista nämä näkee, niin ette sitten kerro. 

Lankana oli  nallea, joten homma eteni nopeasti ja kädet pysyy varmasti lämpiminä.  Nautin vaihtuvien kuvioiden tekemisestä, yksivärisiä lapasia on ihan tylsä alkaa tekemään tämän jälkeen.  (Enkä aiokaan, vaan meinaan tehdä seuraavaksi kirjavat itselle, lapsille ja miehelle).  Purkaminenkaan ei tuntunut pahalta, jos oli keksinyt kivemman kuvion.  Malleja etsin Pinterestistä ja äidiltä lainatusta Muhu -neulontakirjasta.  Sen verran käytin omaa mielikuvitusta, että lisäsin peukun piilopuolelle pienen syrämmen.  Jee minä.

Lopuksi sääraportti: Eino kaatoi tikapuut ja katkaisi yhden mäntypuun.  Heräsin kuudelta kuuntelemaan tuulen riehuntaa ja seitsemältä noustiin katselemaan palomiehiä raivaustöissä.  Ihan tosi pimeetä oli, mutta taskulamppujen ja lyhtyjen kanssa oli jännä kantaa petivaatteita olkkariin.  Ei kylläkään maltettu enää alkaa nukkumaan, vaikka tarkoitus oli vedellä sikeitä oikein pitkään. Hyvä näin, oli mukava aamu. Peukutus sille.


Kommentit

 1. Ihanat lapaset, onnellinen anoppi joka nämä saa!Onnea ensimmäisestä kirjoneuleesta!

  VastaaPoista
 2. Voi, mutta miten onkin kauniit lapaset, ihan polkkakarkit!

  VastaaPoista
 3. Olihan kauniit lapaset ja kiilakin näyttää hienolta! :)

  VastaaPoista
 4. Et oo tosissas! Että ite? Mykistyn.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin aika epistä, että teet heti ekat kiilalevennyssysteemit kirjoneuleella! :)
  Mulla on ollut kutomisissa vuoden tauko ja nyt olen junnannut yksiä ja samoja (helppoja) sukkia yli kuukauden. Blaaaaaah, haluaisin tehdä jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 6. Ruiskaunokki, mä luulen, että tästä lahjasta anoppi oikeasti ilahtuu. Hän ei ole minkään tavaran perään, mutta lämpimiä lapasia arvostaa varmasti :)

  Merruli, ilona ja ilosofiaa, kiitos :)

  Laura, no siis joo! Mutta ei kyllä tartte mykistyä :)

  Maija, Kato aattelin että tää menee niinku eka synnytys: kun ei oikein tiedä mitä odottaa niin ei osaa ajatella onko se sitten hankalampaa kuin muunlaiset peukalokiilat :D

  Ja sun täytyy kans kokeilla jotain tällasta kivaa, tylsyys tappaa kyllä kutomisinnon.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat! Pitäisi varmaan itsekin perehtyä kunnolla noihin kirjoneuleisiin.

  VastaaPoista
 8. No nyt on todella aihetta tuuletuksille. Ne on hienot <3

  Mä oon niin vannonut harjoittelevani kirjoneulelapaset. Ihan justiinsa. Mutta täällä vaan sukkia syntyy.

  VastaaPoista
 9. Laurat __(onpa teitä monta Lauraa!) Nää punaiset on ihanat, kudon tällä hetkellä tumman sinisiä ja olen nyt purkanut rannekeosan jo neljä kertaa kun ei oikein tule mielestäni kivan näköinen. Samanlaistahan ei voi millään tehdä :)

  VastaaPoista
 10. Haha! Vähänks ois jännä :DD Jos vara-anopiks?

  VastaaPoista
 11. Joo, sijaisanoppi! :D
  Edut ois ainaski kohdillaan.
  <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit