Vain Pauli

ihan muina paulihanhinieminä tässä näin.

Asia on niin, että kun se suunsa aukaisee, niin sieltä tulee joko jotain kauhean sympaattista tai sitten sellaista laulua, joka menee mulla jotenkin ihan ytimiin.  Sitä myös usein naurattaa, mikä on hirveän symppistä myös, ja itkeekin se välillä, mikä tietysti tehoaa ihan hirveän tehokkaasti. Ja sitten se on tuollainen lupsakka luonnonkaunis alavutelainen muutenkin, mikä on mulla ihan melkeenpä painavin seikka vaakakupissa.   Eilisen Vain elämää jakson jälkeen huikkasin lasten päiden yli tuolle mun omalle luonnonkauniille ja lupsakalle alavutelaiselleni, että psst, mä lisään kyllä ton Paulin mun listalle.   Koska on sovittu, että kun joku lisätään listalle, se myös ilmoitetaan toiselle osapuolelle.  Niin mitä tekee mies?  Se yrittää käyttää veto-oikeuttaan, että ei muka ainakaan kyllä Paulia saa lisätä, että itseasiassa ei edes suomalaisia ollenkaan.  Siksi se teki niin, kun se näkee ittekin, että se on vähän liian mukava mies tuo Pauli tuolla telkkarissa, ja uhatuksi tuntee asemansa, hassu.

Mutta kyllä mä sen sinne listalle silti lisäsin. 

Ketkäs on teidän suosikit?

Kommentit

 1. Pauli on ihan ykkönen! On ollut oma suosikki kotimaisista artisteista jo kohta 30 vuotta.

  VastaaPoista
 2. Pauli on minunkin suosikki, olin yläasteella maailman kovin Kolmas Nainen fani, siitä se läks. Siitähän on siis yli kakskyt vuotta, huh! Mulla on niiden settilista ja rumpukapulat teinilaatikossa :)

  VastaaPoista
 3. Tommy Lindgren. Ja ulkomaisista Justin Timberlake. Pauli on kyllä ihan kauheen symppis, se on mun miehen ikisuosikkeja!

  VastaaPoista
 4. Testasin kuukkelilla löytääkö se oman blogini. Ei löytänyt, mutta sen avulla löysin sinun blogisi. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa, blogisi on vallan viehättävä muutenkin. Jään seurailemaan.

  T. toinen kuplija

  P.S. Vähän mulle tuli kyllä huono omatunto kun olin ottanut niin samankaltaisen blogin nimen kuin sinulla, olen pahoillani siitä.

  P.P.S. Kyllä, Pauli on ihku :)

  VastaaPoista
 5. Tänä vuonna kaikki miehet on mun suosikkeja. :D Pauli on kyllä tosi symppis!

  VastaaPoista
 6. Viivun ehdoton suosikki on Ilkka Alanko <3 Ihanata!

  VastaaPoista
 7. Ellu, Johanna ja SuperSanna, iik, Paulillahan riitää faneja :) no miks ei riittäis. Flanellipaidat ja rento askellus ja kaikki.

  Pyyhaan emäntä, Tommy on kyllä myös aika symppis, mutta Justinin saat pitää ;)

  butterfly, mulle kävi ihan samoin, luulin, että keksin oikein nokkelan nimen blogille, ja sitten myöhemmin löytyikin samalla nimellä ties mitä tuolta googlesta :)

  Paukkuliini, No kyllä ei muissakaan tuon ohjelman miehissä paljoa vikaa ole. Juha-Tapio on mulle tämän vuoden Cheek, ennestään ihan tuntematon, mutta iloinen yllättäjä.

  Viivu, Oi että, 15-vuotias minä olisi kyllä ehdottomasti valinnut Ilkan. Siinä on toinen ääni, joka menee ytimiin!

  VastaaPoista
 8. Juu, Pauli on ihan pro. Tosin mä en laittais sitä listalle, kun se on vähän enemmän niinkuin velimies mulle. Tunnen liian hyvin sen ja taustansa. Mutta ihailen ja kunnioitan, ehdottomasti. Olen suorastaan loukkaantunut, jos joku ei tiedä kuka se on. ;O)

  VastaaPoista
 9. Katja, no siis kyllähän kaikkien kuuluu tietää, kuka on Pauli!

  VastaaPoista
 10. Vieläkin olen bloggerin lukulistalle ärtynyt, kun en nähnyt tätä sun päivitystä siellä! Koska kyllä Paulia pitää saada ihailla heti, eikä seuraavana päivänä.

  Heti mainio kuva, tuijotan sitä kyllä tänään ennen nukkumaanmenoa <3

  Sillä miehellä on ääni, jota jaksaisin kuunnella aina. Ja ohjelman perusteella kivan rento asenne pukeutumiseen yms. Ihan paras!

  (Ja epistä, että Pauli on sun listalla, koska nut minä en voi laittaa sinne [mulla ei siis ollut ennestään listaa, muuten olis ollut siellä jo] koska ois se vähän omistuista, kun ollaan siskoja jne.)

  VastaaPoista
 11. Maija, no mutta ajattele, että sitäkin kivempi tunne nyt kun pääsit tuijottelemaan :)

  Niin kuin puhuttiin, niin kyllä mä tykkään kattella miestä, joka menee reilusti lökäpöksyissä. Kun kerta ittekin menen yleensä. Jos Pauli alkaa nyppimään kulmakarvojansa, niin kyllä se hehku sitten häviää.

  Olis se kyllä vähän liian kummallista, jos meillä olis samanlaiset listat. Että ähäkutti, kerkesin.

  VastaaPoista
 12. Ai että oikein listat! <3
  Paulille pojot, mutta miten nää pisteet siellä kotikatsomossa annetaan, koskeeko se muitakin kun "hunajaäänisiä" ?! Niinku mitkä seikat johtavat listalle?
  Meen puuhaa omaa listaa heti kun kerrot noi kriteerit!
  :D

  VastaaPoista
 13. Nanskunen, mulla ei ole mitään muita kiinteitä kriteereitä kuin se, että voisin kuvitella luontevasti viihtyväni listaihmisen kanssa. Siks on karsiutunut kaiken maailman übertrimmatut komistukset poijes, semmoset ei varmaan arvostaisi mun harmaita lökäreitäni. Sarjakuva- ja muut fiktiiviset hahmotkin päätin harkinnan jälkeen karsia myös. Koska tämähän on vakava asia :D

  Niin olen nirsonpuoleinen, että tähän päivään mennessä mulla on kaks nimeä listalla: Simon Pegg ja sit tää Pauli. Ewan McGregor on vahvasti ehdolla.

  VastaaPoista
 14. Hah! Koko päivän olen miettinyt, että ketä laittasin listalle ettet ehdi varata kaikkia kivoja ja nyt just hokasin, että Casey Abrams!

  Nyt voin nukkua rauhallisin mielin, kun mullakin on Lista.

  VastaaPoista
 15. Asia pihvi. Hjymmärrän kovasti. Se harmaa lökäri on ehdottomasti varteenotettava kriteeri.
  Ja nyt sitä listaa tekemään *puhinaa tähän*!
  Palaan asiaan...vaikka kyllä mä taidan jo tietää. ;)

  VastaaPoista
 16. Kotimaisista Ville Valo, ei epäilystäkään, ja miksei myös Ville Laihiala :) Ulkomaisista sitten Gerard Way, Billie Joe Armstrong, Johnny Depp ja saattaisihan Charlie Hunnamin myös mainita (siis jos näyttelijätkin sallitaan)... Ja kun symppiksistä puhuttiin niin Ville Haapasalo on justiinsa sellainen!

  Pitäisi selvästi katsoa Vain elämää, että näkisi mitä Pauli ja kumppanit siellä juttelee ja laulaa...

  VastaaPoista
 17. Villasukka kirjahyllyssä, kaikki sallitaan, ja kyllä mä olen tyytyväinen, että kaikki ei ole Paulin perässä. Tai siis onhan ne itseasiassa, jos lööppeihin luottaa :D

  Billie Joeta en kyllä ymmärrä, mutta mä tykkäsinkin aina enemmän siitä Mikesta ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit