Laatikko laatikon vieressä

Paras vaihe on tekeminen.

Rakennettiin  talo lasten kanssa, mitäs me ikuiset remontti-ihmiset muutakaan.  Liimattiin, teipattiin ja sitten maalattiin.  Tuli aikas komea kompleksi, työporukka nautti tästäkin projektista.  Ne on tottuneet, että siitä tehdään, mitä on käsillä.  Samat työmiehet nakutteli kesän lopulla myös uusimmat väliaikaiset portaat kasaan tähän ihan oikeaan taloon.  Ne tehtiin kuormalavoista, ja ihan kelvot ovat, etenkin verrattuna niihin edellisiin väliaikaisiin.  Niitä pitkin pääse ovelle asti ja siitä sitten sisälle, mitäs muuta sitä muka portailta voisi toivoa?  Ensi kesänä tehdään sitten ne ihkaoikeat paraatiportaat ja ehkä, ihan pienesti ehkä, myös terassi.  Paitsi jos ensin sijoitetaan lämpöpumppuihin.   Kun ei kaikkea saa kerralla.  Paitsi laatikoita, niiden suhteen ollaan ihan roopeankkoina. 

EDIT:   Hei, meinasi  unohtua,  Hunajaista -blogissa on arvonta, palkintona ihan oikea disainvalaisin.  

PS: Jos joku haluaa arpoa portaat, osallistun oitis!


Kommentit

 1. Tässä on nyt selvästi sellainen projekti, että mietin hetken, näytänkö kuvia meidän lapsille. Voi nimittäin olla tarttuvaa tämä innostus...
  Mukavaa viikonloppua sinne taloremontin keskelle! Joko sisustelette?

  VastaaPoista
 2. Nonna, voi kuule, me ollaan asuttu tässä jo kuusi vuotta :D Sisustettu on moneen kertaan!

  Valtaosa remontista (peruskorjaus) tehtiin ensimmäisen vuoden aikana hurjaa tahtia, sen jälkeen on muu elämä ja rajatut rahavarat "vähän" hidastaneet tahtia. Isot hommat on kuitenkin tehty, ja jäljellä sellaista pikku säätöä... niin kuin portaat, heh.

  Kyllä me varmaan ne portaatkin vielä saadaan, mutta ainakin voi sanoa täysin rehellisesti, että keskeneräisen kanssa on opittu elämään :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpä voi raksuttaa ihmisellä hitaasti, taisit tarkoittaa tätä meidän pahvisempaa taloprojektia, itse vaan mietiskeltiin eilen niin paljon tätä varsinaista ikuisuusremppaa, että se oli aivan mielenpäällä :D

  Toki on sisustettu, ja leikit meneillään.

  VastaaPoista
 4. Googlasin messusaalis sanaa, että voiko niin sanoa (oman blogin otsikoksi tuli myös), niin löysin blogisi :D Täältähän löytyi tosi kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Tuija, morjens! Hauskaa, että löysit tänne! Omassa blogissaan saa kato vaikka keksiä sanoja, tai niin mää ainakin teen :)

  VastaaPoista
 6. Kuule, ollaan saman kerhon jäseniä selvästi. Ei niin anonyymit portaattomat. Meillä on pari lecaharkkoa joiden päällä on sellainen karmee kulahtanut punainen räsymatto. Ihan liian matalat ovat. Mutta vankka ajatus olisi valaa tänä syksynä vielä uudet. Terassia (tai siis pergolaa) en kuulema tänä syksynä saa, vaikka miten mankuisin.

  VastaaPoista
 7. voi että joo, mullakin on terassi/porras/pergola jo niin monet kerrat tullut paperille piirrettyä, että luulisi jo kohta ilmestyvän tuonne talon kylkeen itsestään!

  Onneksi ei oikeasti juuri elämiseen vaikuta, että käveleekö oikeita portaita vai väliaikaisia...

  VastaaPoista
 8. Juu, mä tarkoitin tosiaan tuota kevyempää taloa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit