Väri se on mustakin


Vuonna -98 ostin lehmälakanat.  Siihen aikaan  ei kukaan  ollut vielä keksinyt blogeja, ja jos olisin mennyt jonnekin huutelemaan, että mulla on hei niinku tosi kivat lakanat nyt, niin olishan sitä pidetty melko erikoisena käytöksenä. Niin että en huudellut, ja lehmälakanat jäivät ihan kokonaan ilman sellaista huomiota kuin mitä esmes nuo uusimmat karhulakanat sai.   Haluaisinkin nyt kertoa, että vuonna -98 tykkäsin noista lehmälakanoista hirveesti, ja ne oli ensimmäiset lakanat joita ostettiin meille kaksi samanlaista.  Ja nyt ne toimii oikein mallikkaasti maalaushommissa sotkusuojana.

Kiikusta tuli suht pienen uudelleenliimausoperaation jälkeen kiiltävä ja musta, ja nyt se erottuu edukseen oikein ihanasti.  Tosin nuoriso ei ollut tällä kertaa samaa mieltä: yksi olisi halunnut vihreen, toinen punasen ja joku vänkäsi sen monivärisenkin puolta.  Mietin kyllä hetken pinkkiä, mutta ihan totta, kyllä tässä talossa noita värejäkin on.  Mustaakin mahtuu vielä sekaan, eikä homma siitä synkäksi muutu. 

*****

In -98 I bought the coolest bedsheets I'd ever seen.  They had a cow pattern, which was the hottest thing  at the time. Back then no one had even thought of blogs, and if I had started shouting around how cool my new bedsheets were, it would have been considered very strange.  So I didn't shout around, and the cow sheets were completely robbed the attention they deserved.   So I'd like to tell you, that in -98 I really really liked those sheets, and they were the first ones that we bought two of.  And now they keep the floor from getting smudged when I'm painting stuff.

The rocking chair needed some re-gluing, and then I painted it shiny and black. I think it looks lovely, and stands out like it should.  Though the kids are not completely happy about my choice of colour: one of them wanted red, another one green and one would have painted it multicoloured.  I did consider pink for a minute, but there's plenty of colour in our house already.  A little bit of black is just fine, and it really just compliments the lighter colours.

Kommentit

  1. Hahaa. Mullapa oli samat lehmälakanat tuolloin about vuonna 1998. En muistanutkaan. Ja nyt kyllä harmittaa, että oon menny luopumaan niistä.

    VastaaPoista
  2. Mulla taitaa se toinen pussilakana vielä olla ilman maalitahroja kaapinpohjalla, taidan säästää jälkipolville jos vaikka lehmä tulee taas muotiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit