Ikävä


Kommentit

 1. Voi ei, onko teiän kissa kadoksissa ja millon tämä on tapahtunut? :( Jos on, niin toivottavasti löytyy pian!!!

  Kiitos ihanasta blogistasi, tykkään hirmusesti maanläheisestä, värikkäästä, runnelmallisesta tyylistäsi.

  VastaaPoista
 2. Kateissa on, jo kaksi viikkoa. Ikävä on kova, etenkin tytöllä - ja toisella kissalla joka kaipaa kaveriaan kovasti...

  Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan kovasti, että on lähtenyt vaan hetkeksi omille reissuilleen ja palaa kotiin pian!!

  Jaksamista sinne!

  VastaaPoista
 4. Tuttavapiirissä ennätystä pitää kissa oli oli retkellä 2 vuotta(!). Ei ole sen jälkeen pihapiiristä hävinnyt. Vanhempien kissa teki usein kesällä noita parin viikon retkiä. Toivotaan, että nälkä tuo Viirun pian kotiin.

  VastaaPoista
 5. Voi, me niin toivotaan, että Viiru on vaan seikkailemassa jossain, tosin en oikein tiedä onko leikatuilla tyttökissoilla niin tapana sellaista tehdä...

  VastaaPoista
 6. Eksyin blogiisi taannoin ja palailin muistini aikana seurailemaan. Aikamoinen ihanuus tämä päiväkirjajuttu! ^_^ Värejä ja upeuksia ja kaikkea silmää miellyttävää. =)

  Kissan katoamiseen on nyt pakko kommentoida ja samalla imiantaa stalkkauksensa. =)
  Meidän leikattu tyttökissamme Aino kävi viime pääsiäisenä hukkapiilossa. Hän ei ole tehnyt tätä ikinä ennen, eikä sen jälkeen. Lähti pitkän perjantain kieppeillä ja kaksi viikkoa jälkeenpäin istuttiin saunan terassilla ja totesin miehelleni, ettei taida Ainoa enää näkyä. Seuraavana päivänä laitoimme facebookiin paikalliselle kirppispalstalle kuvallisen ilmoituksen. Kaksi tuntia ilmoituksen jättämisen jälkeen Aino tuli itse kotiovelle raapimaan. =D Tehokas palsta. ;)

  Kissa oli laihtunut kovasti ja seuraavat pari viikkoa lähinnä nukkui ja söi, eikä suostunut portaita pidemmällä ulkoilemaan, vaikka onkin yleisesti oikea kone myyrästäjäksi. Mietimme, olisiko Aino jäänyt loukkuun jonnekin latoon tai vajaan tai muuhun piharakennukseen. Onko teidän lähettyvillä ulkorakennuksia, joissa käydään harvoin, mutta jonne kissan on mahdollista uteliaisuuttaa livahtaa pääsemättä ulos? Olen itse lukinnut kerran vahingossa oman kissamme puoleksi päivää latoon sekä pihasaunaan (ja työkaveri kerran kellariin!), kun ovat onnistuneet iltahämärässä livahtamaan pimeästä kulmasta katsomaan mitäs se mami siellä touhuaakaan.

  Toivottavasti Viiru löytää tiensä kotiin! <3

  VastaaPoista
 7. Mukava kun eksyit uudestaan :)

  Meillä on omassa pihassa rakennuksia joissa kissat saalistaa, samoin viereisessä pappilan pihassa, mutta molemmissa ne ovat niin vanhoja, että ulospääsy löytyy aina jostain raosta. Ei silti luovuta toivosta, eihän sitä koskaan tiedä missä asti kissa on päättänyt käydä!

  VastaaPoista
 8. Hei,

  surullista on, kun kissa katoaa. Onko paikkakunnallasi kissayhdistystä -- tai paikkaa, joka vastaa alueen löytöeläimistä? 15 v leikattu tyttökissani katosi viime kesänä ja oli hukassa 2 kk. Lähetin alueen yhdistyksiin kuvat kissasta ja 2 kk:n kuluttua sain ihanan viestin: kissa oli löynyt monen kilometrin päästä kotoa. Eräs eläinten ystävä oli poiminut sen talteen, pitänyt 2 vk, ja sitten sattumalta kuullut tästä löytöeläinpaikasta. Kannattaa yrittää! Toivottavasti suloinen kissanne löytyy!

  Mirja

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit