Karhut ja koivut - Bears and Woods


tapetti cole & son

Petasin kahden nuorimmaisen sänkyyn nämä karhulakanat, ja on ne kyllä mainiot. Ihastuin näihin ensisilmäyksellä kun bongasin kuvan pinterestissä joskus keväällä.  Kivasti Donna Wilsonmaista... Aika paljonkin. Donna Wilson for H&M  olisi muuten sellainen juttu, että kiinnostuisin kyllä kovasti. 

Siinä kun testasin miltä tuntuu nukkua karhun sylissä (ei pelottanu yhtään), mietin että  Cole & Sonin 'woods' tapetti olis ihan mahtava, ainakin yhdelle seinälle, luulen, että raaskisin sitä hankkia jos oikein yrittäisin... kolme rullaa riittäisi seinään ja vielä tuohon vaatekaapin kylkeenkin.  Nuori mies kävi just itse hyväksymässä asian, joten se on sitten melkein selvä juttu.  "Ehottomasti otetaan sitä", totesi kuopuskin. Tästä tehdään semmonen pesä, missä on mukava olla ja rauhallista nukkua.

Otin muuten ihan mukavat torkut nurmikolla puolivahingossa, heräsin kun poski kastui kuolasta.   Kamalan rankkoja nämä viimeiset lomapäivät.  

*****
Spent my third last day of freedom trying out the kids new bear bedsheets, and planning  a makeover for the room.  Cole & son's 'woods' wallpaper would be perfect, and the choice has already been approved by the two monkeys who sleep here.  So it's almost official.

Took a surprise nap on the lawn today, woke up with a puddle of drool under my cheek.  Charming. 

Kommentit

  1. Woods on ihan mun yksi lempitapetti. Ystävälläni on sitä makkarissa ja eteisessä ja se on ihana. Nuo karhulakanat tilasin juuri pojalleni synttärilahjaksi. Tosi hauskat!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä kaunis. Sellainen tapetti, josta en muutama vuosi sitten välittänyt lainkaan, mutta nyt se miellyttää kovasti :)

    Aina kiva jos lapsille löytyy jotain muuta kuin disneyprinsessoja ja autoja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit