Uusi kamera - My New CameraJee!

Mun uus kamera on kaunis ja salaperäinen ja sen sisällä on vielä loppuunrullattu filmi.  Olispa kiinnostavaa nähdä mitä sille on tarttunut!   Mun toinen uus kamera on semmoinen millä voi ottaa kuvia, ja hyviä kuvia tuleekin.  Ainakin verrattuna vanhaan kameraan, jolla ei tule enää kuin valkoisia länttejä ja tuurilla jotain aavemaisia hahmosia.  

Hankittiin vähän parempi kamera, eli markkinoiden halvin Canonin järkkäri.  Olen tyytyväinen, vaikkakin pikaisella googlaamisella löysin lähinnä haukkuja.   H i r v e e t ä rahanhukkaa ja ihan naurettava lelu koko kamera, vaahdottiin sillä foorumilla mistä ei ikinä pitäisi mennä lukemaan mitään, mutta melkein aina menen kun siellä saa niin hyvät naurut. 

Täällä nyt sitten räpsitään ja yritetään muistella kuvauksen alkeita, täytyy varmaan kaivaa hyllystä se valokuvauskirja, koska vuonna -97 käydystä kurssista en muista juuri muuta kuin että mulla oli vihkon kannessa Frank Zappan kuva.   Ja sen, että hienoihin kuviin ei tarvi hienoa kameraa. Niin sanoi opettaja, joka oli mukava heppu.

 *****

My new camera is beautiful and mysterious, and  it still has a used film inside.  I'd love to be able to see the images caught on it!  My other new camera is the kind that actually takes pictures, and pretty good ones at that.  Atleast compared to my old one, which only produces artsy white shots with possible ghostly shades.

We wanted to get a camera that was a bit better than the old one, so we bought the cheapest Canon systems camera on market.  I'm very happy with it, too, even though a quick google search only found a bunch of unflattering rants.  A c o m p l e t e waste of money, an idiotic toy for idiots, is basicly what was said of my completely nice camera on a certain site one should never  read, but I almost always do because I get such a big laugh out of it.

So here I am, shooting away, trying to remember the basics.  I think I have a book on the subject, and I have to find it.  I don't remember much about the course I took back in -97, except that I had a picture of Frank Zappa on the cover of my notebook.  And that you don't need a great camera to take a great picture.  So said the teacher, and he was a great guy.

Kommentit

 1. Oi kuinka söpö kamera! Ihana mysteeri sisällä.

  Mulla olis kameran hankinta myös ajankohtainen mutta mun kamerakurssista on vielä enemmän aikaa kuin sun.. Kurssille olis melkeen mentävä.

  Ihaninta viikonloppua ja kiitos Raksusta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskin järkätä joku valokuvausretriitti, nyt olisi edes jotain mahiksia onnistua kun silloisen kameran kanssa en pärjännyt kyllä yhtään!

   Ihanaa viikonloppua sullekin ja eipä kestä :)

   Poista
 2. Törmäsin sun blogiin aivan sattumalta kun etsin kuvaa kiurujen yö tapetista. Ja sieltä vanhasta blogista sitten tänne. Jotenkin ihania juttuja sulla, tykkään.

  Kuvasin itse Canon halvimmalla järkkärillä ja kittilinssillä monta vuotta kunnes viime jouluna hankin paremman. Mielestäni se markkinoiden halvin on ihan hyvä kapistus alkuun! Nyt mulla on parempi kamera, mutta valokuvaus, sen opettelu onkin sitten jo paljon vaikeampaa kuin kameran käytön!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit