Siistiä - Cool

Teippitarhasta tilasin.

Niillä voi askarrella, ja sitten niitä voi, tuotanoin, teipata.  Teipata ihan kaikkee!  Kuvia seinään tai koru ranteeseen, ihan vaan teippailun ilosta.   Ei tällasia ollu sillon kun olin lapsi, vaikka muuten ihan kiva lapsuus olikin.  Me ei teippailtu, mutta leimailtiin.  Sellaisilla kirjainleimasimilla lyötiin huoneen seinät täyteen Dingoa ja Neumannia ja Pepeä ja omia nimiä. Ja se tunne oli vähän sama kuin tämä.  Siistiä.

*****

You can get crafty with them, and then you can, um, tape them.  Tape everything! Pictures on walls or a bracelet on your arm.  Just for the fun of taping.  We didn't have tapes like this when I was little, even though my childhood was alright.  We didn't tape, we stamped.  With our letter stamps we filled our rooms walls with Dingo (not the animal, the band), Neumann, Pepe and our own names.  And the feeling was close to this.  Cool.

Kommentit

 1. Pitäisköhän munkin..."joka paikassa" noita oon ihaillut. Ehkä? :)

  p.s. Ihanaa kun teidän puput on noin kesyjä. Meidän pupuset antaa vähän silitellä ja sit pomppivat pois. Johtuu varmaan siitä kun asuvat tuolla navetassa ja kontakti ihmiseen on näin talvella varsinkin n. kerran päivässä (vs. monta kertaa/koko ajan). Vaikuttavat ihan onnellisilta kyllä. ;)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen, mutta samalla varoitan että voi tulla himo saada näitä lisää.

  Vähän sama pupujen kanssa ;)

  Ei meillä tuo karvaisempi tykkää yhtään silittelystä, annetaan sen sitten olla omissa oloissaan. Kyllä mä vähän yritän sitä toki totutella...

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi - tässä on Kirppu(?) pistänyt parastaan.
  Paraatipaikalle!!!

  Uih-leimat. Tulee tuttu tuoksu mieleen.
  Nipa vai Pepe? ❤ Tiina?

  :D

  VastaaPoista
 4. No hän juuri! Erikoistunut vessapaperirullakulkuvälineisiin <3

  Ja mulle se oli ehdottomasti kyllä Pepe. Sillähän oli kikkaratukkakin! Eläköön kasaripermis!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit